Uniwersytet Futures i Opcji
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.
Uniwersytet Futures i Opcji

pod kierownictwem prof. SzFagra

IndeksIndeks  PortalePortale  SzukajSzukaj  Latest imagesLatest images  RejestracjaRejestracja  Zaloguj  

UFO Akcje - Typy.

Go down 
+40
eclipse
Cris
EX
justa
ROGER
Prezes
fishemade
Aligator
Maggy
smerek1
mosa
k1976
Lennon
antykatofob
melex259
filip
resor
dead_eye
peter
pit
fabularasa
Rmir
W stronę słońca :)
busia
Franz
leszczyzna
Kazik
IronFX
zibi
Indiana
malec
specjalista
Jones
dziadek
SYLWESTER
jem
PINGWIN (Z MADAGASKARU)
Diablo
myśliwyl
Dave
44 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 18 ... 26  Next
AutorWiadomość
mosa

Liczba postów : 362
Registration date : 23/02/2009

UFO Akcje  -  Typy. - Page 10 Empty
PisanieTemat: Re: UFO Akcje - Typy.   UFO Akcje  -  Typy. - Page 10 EmptySro 08 Lip 2009, 09:57

zagadza sie jedna godzina i nowy szczyt robi

ciakwie moze byc na krosnie jak przekroczy 25 gr - poprzedni szczyt dzis mozliwe ze bedzie probowal
Powrót do góry Go down
mosa

PisanieTemat: Re: UFO Akcje - Typy.   UFO Akcje  -  Typy. - Page 10 EmptySro 08 Lip 2009, 11:50

zle zie zachowuje ten fon ktos by mogl to rozbujac
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: UFO Akcje - Typy.   UFO Akcje  -  Typy. - Page 10 EmptySro 08 Lip 2009, 11:52

mosa napisał:
zle zie zachowuje ten fon ktos by mogl to rozbujac

wydaje mi sie ze pod koniec sesji moze przekroczyć widełki górne...narazie trzeba trzymać nerwy
Powrót do góry Go down
mosa

PisanieTemat: Re: UFO Akcje - Typy.   UFO Akcje  -  Typy. - Page 10 EmptySro 08 Lip 2009, 11:58

mam taka nadzieje ze ta granica 80 gr wybije do gory ale zle zrobilem nadzieja na gpw sie nie zarabia

bbzenersi sie wybil np tam juz mozna bylo sobie posiedziec trudno

syf straszny a ja na nim
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: UFO Akcje - Typy.   UFO Akcje  -  Typy. - Page 10 EmptySro 08 Lip 2009, 15:10

Raport bieżący 42/2009

Zarząd Spółki "Energopol-Południe" S.A. informuje, iż w dniu 8 lipca 2009 roku otrzymał zawiadomienie o wyborze przez Bytomskie Przedsiębiorstwo Komunalne Sp. z o.o. z siedzibą w Bytomiu oferty złożonej przez Konsorcjum firm w składzie:
Lider: "Energopol-Południe" S.A., 41-208 Sosnowiec, ul. Jedności 2
Partner: "Wikar" Przedsiębiorstwo Budowlano Transportowe Sp. z o.o., 33-314 Łososina Dolna 108
na wykonanie robót budowlanych zadania p.n. "Poprawa gospodarki wodno-ściekowej na terenie gminy Bytom (2004/PL/16/C/PE/004) Zadanie Nr 6/Kontrakt Nr 6 na roboty budowlane (Część D)".
Wartość oferty 22.723.870,05 zł brutto.
Planowany termin zakończenia robót określono na dzień 31.07.2010 rok + 3 miesiące przeznaczone na okres zgłaszania wad i ich usunięcia.
O zawarciu umowy na przedmiotowe zadanie Spółka poinformuje odrębnym raportem bieżącym.

kom espi mra

ładne info i wykres energopolu też sie dobrze układa na wybicie
Powrót do góry Go down
mosa

PisanieTemat: Re: UFO Akcje - Typy.   UFO Akcje  -  Typy. - Page 10 EmptySro 08 Lip 2009, 15:37

fona sprzedalem ciala dalem dzisiaj z nim wzielm bbzen tam probuje przepachac te 79 gr moze da rade
Powrót do góry Go down
mosa

PisanieTemat: Re: UFO Akcje - Typy.   UFO Akcje  -  Typy. - Page 10 EmptyCzw 09 Lip 2009, 09:27

centrozap sie wybija z malej konsolidacji i gino rossi tez dla mnie ciekawie wygalda wzielem obydwa

ten gino mozna powiedziec ze jest na szczyatch jak sie wybije moze troche podskoczyc

a ten centrozap patrze jakas umowe zawara stad ten wyskok
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: UFO Akcje - Typy.   UFO Akcje  -  Typy. - Page 10 EmptyCzw 09 Lip 2009, 09:42

mosa napisał:
centrozap sie wybija z malej konsolidacji i gino rossi tez dla mnie ciekawie wygalda wzielem obydwa

ten gino mozna powiedziec ze jest na szczyatch jak sie wybije moze troche podskoczyc

a ten centrozap patrze jakas umowe zawara stad ten wyskok

ja narazie bez papierów - obserwuje ibsystem i beefsan, ten pierwszy moze dziś bedzie rósł bo widze wiekszy popyt na zleceniach K

a swoją drogą to bioton sie wybił i jest ponad oporem...warto by go wziąć i potrzymać kilka sesji - możliwe że dobiją do 40 gr
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: UFO Akcje - Typy.   UFO Akcje  -  Typy. - Page 10 EmptyCzw 09 Lip 2009, 09:45

synthos też sie ruszył...
Powrót do góry Go down
mosa

PisanieTemat: Re: UFO Akcje - Typy.   UFO Akcje  -  Typy. - Page 10 EmptyCzw 09 Lip 2009, 10:12

tak ale ten syntos ma na 1.10 mA opor wiec dla mnie troche za wczesnie

ten befsan jest na liniowym oporze albo przed nim na swiecowym ok 35 gr wiec tam tez pewnie bedzie jakas walka
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: UFO Akcje - Typy.   UFO Akcje  -  Typy. - Page 10 EmptyCzw 09 Lip 2009, 12:30

Raport bieżący 40/2009

Zarząd Spółki FON S.A. informuje, iż w dniu 8 lipca wziął udział w spotkaniu roboczym z przedstawicielami Lemna Int.Inc. reprezentowanej przez prezesa Viet Ngo oraz Investment Friends SA reprezentowanej przez Mariusza Patrowicza. Spotkanie dotyczyło prac związanych z wybudowaniem do 31.12.2010 roku ekologicznych centrów odzysku i recyklingu opartych na technologii Lemna International Inc. , realizowanych w miejscowości Białogard, Radymno, jak również w innych lokalizacjach w terminie późniejszym. Uczestnicy spotkania wyrazili zadowolenie z postępu prac nad projektem, określili również priorytety współpracy na najbliższe miesiące. Podczas spotkania Viet Ngo przedstawił ostateczny i szczegółowy biznes plan budowy ekologicznych centrów odzysku i recyklingu zwracając uwagę na fakt, iż technologia która będzie zastosowana w Polsce, posiada unikalne rozwiązania techniczne w skali światowej.

W związku z powyższym podpisano umowę o poufności, której głównym zadaniem jest ochrona użytej do realizacji przedmiotowych projektów technologii Lemna International Inc.
Powrót do góry Go down
mosa

PisanieTemat: Re: UFO Akcje - Typy.   UFO Akcje  -  Typy. - Page 10 EmptyCzw 09 Lip 2009, 12:41

powiedzmy sobie uczciwie bo moze ktos to zle zinterpretuje ten walor jest wydmuszka od zawsze chyba i co roku wymysla nowe pomysly dla spekulantow a sam szef piotrowicz ch to jeden wielli wal na tyle ze mu spolke nie wposicil na NC bo istniala tylko na papierze o tym trzebna pamieatc i te infa traktowac z przymrozeniem oka
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: UFO Akcje - Typy.   UFO Akcje  -  Typy. - Page 10 EmptyCzw 09 Lip 2009, 12:49

mosa napisał:
powiedzmy sobie uczciwie bo moze ktos to zle zinterpretuje ten walor jest wydmuszka od zawsze chyba i co roku wymysla nowe pomysly dla spekulantow a sam szef piotrowicz ch to jeden wielli wal na tyle ze mu spolke nie wposicil na NC bo istniala tylko na papierze o tym trzebna pamieatc i te infa traktowac z przymrozeniem oka

tak wiem ..ale tak jak piszesz, że gdy wchodzi spekula to trzeba też wejść i zarabiać...
a na razie tak patrze i nic mi nieprzychodzi do głowy co by brać...myśle o biotonie, cały czas powyżej oporu myśle ze jutro bedzie w oklicach 36-37 gr
Powrót do góry Go down
mosa

PisanieTemat: Re: UFO Akcje - Typy.   UFO Akcje  -  Typy. - Page 10 EmptyCzw 09 Lip 2009, 13:06

fajnie wyglada na zamkniecie tez moze wejde ja to teraz patrze moze wskocze na chwile w centrozap na podbicie , stalex ten niezle wyglada moze sie wybije dalej i krosno ogladam bo tam po malej kosolodacji ida na opor 25 jak go przebija to moze byc niezle

zalezy jak rynek szeroki sie zachowa
Powrót do góry Go down
mosa

PisanieTemat: Re: UFO Akcje - Typy.   UFO Akcje  -  Typy. - Page 10 EmptyCzw 09 Lip 2009, 14:14

na stalex jakis popychajacy sie pojawil dobrze jak by tak do konca dnia bo wzielem

no i wzielem energoinstal ale tam to maly obrot jest wiec troche ugrzezlem jak bedzie nie po mysli
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: UFO Akcje - Typy.   UFO Akcje  -  Typy. - Page 10 EmptyCzw 09 Lip 2009, 14:37

bede brał krosno i biotona
Powrót do góry Go down
mosa

PisanieTemat: Re: UFO Akcje - Typy.   UFO Akcje  -  Typy. - Page 10 EmptyCzw 09 Lip 2009, 14:52

ja to z krosnem poczekam do jutra raczej jak bedzei wybicie to nie powinien mi uciec bo ten jeden dzien moze sie tam skonsolidowac bo zawsze to moze byc podwojny szczyt choc sam w to watpie bo z 24 gr to 5 zlecen wzielo 500 tys szt czyli moga to bujac wyrzej
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: UFO Akcje - Typy.   UFO Akcje  -  Typy. - Page 10 EmptySob 11 Lip 2009, 20:58

Proponuje Ecard po ok 58gr. ladny kanal sie utworzyl.potencjalny ruch nawet do 1zl.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: UFO Akcje - Typy.   UFO Akcje  -  Typy. - Page 10 EmptyNie 12 Lip 2009, 19:02

cougar napisał:
Proponuje Ecard po ok 58gr. ladny kanal sie utworzyl.potencjalny ruch nawet do 1zl.

możliwe, ale nie tak szybko, po drodze jest wiele opororów i tak od razu na 1 zł nie wejdzie
Powrót do góry Go down
Aligator

Aligator

Liczba postów : 7607
Registration date : 21/08/2008

PisanieTemat: Re: UFO Akcje - Typy.   UFO Akcje  -  Typy. - Page 10 EmptyNie 12 Lip 2009, 20:18

System trendowy mówi potwierdzony trend spadkowy na Ecardzie
Pare dni wczesniej padl sygnal kupna 0,63gr tylko czy zarobi scratch

System w fazie testów wiec nie wiem jakie ma osiągniecia - wizualnie zarabia

Ostatnio zmieniony przez Aligator dnia Wto 21 Lip 2009, 21:46, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: UFO Akcje - Typy.   UFO Akcje  -  Typy. - Page 10 EmptyNie 12 Lip 2009, 20:59

olaf napisał:
cougar napisał:

możliwe, ale nie tak szybko, po drodze jest wiele opororów i tak od razu na 1 zł nie wejdzie

Olafie, naturalnie ... od razu nie dojdzie, ale potencjalny ruch moze byc nawet do 1zl. Trzeba patrzec i grac
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: UFO Akcje - Typy.   UFO Akcje  -  Typy. - Page 10 EmptyWto 14 Lip 2009, 11:05

na beefsanie szykuje sie wybicie pod opór...możliwe przebicie i zaliczenie poziomu 0,4 zł
Powrót do góry Go down
mosa

PisanieTemat: Re: UFO Akcje - Typy.   UFO Akcje  -  Typy. - Page 10 EmptyWto 14 Lip 2009, 11:48

ja to wzielem paged po 10 moze byc podwojne dno i mam primamoda od wczoraj bo ladna swieczke zrobila dzienna dzis zadnej reakcji i obrotu wiec potrzymam pewnie i z koniecznosci do jutra

zachwanie pageda mi sie nie podoba na wchwile obecnawyglada to na falszywe wybicei niz maly trend ale na fali optimizmu na rynkach potrzymam

trzeba dodac ze szeroki rynek rusza z kopyta co rusz jakei spoki wyskakuja
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: UFO Akcje - Typy.   UFO Akcje  -  Typy. - Page 10 EmptyWto 14 Lip 2009, 15:38

gant nie ma dużego wzrostu ale sie ładnie zachowuje, po pierwsze wykres sie ładnie układa pod wybicie, po drugie dziś widać wieksze zainteresowanie spółką
Powrót do góry Go down
mosa

PisanieTemat: Re: UFO Akcje - Typy.   UFO Akcje  -  Typy. - Page 10 EmptyWto 14 Lip 2009, 15:59

dobrze piszesz rynek sie o niego upomni dzisiaj pod koneic dnia tak chocby groclin podskoczyl od dna,mci tez

ten chemos to drugi dragowski moze byc
Powrót do góry Go down
malec

Liczba postów : 2077
Registration date : 14/12/2007

PisanieTemat: Re: UFO Akcje - Typy.   UFO Akcje  -  Typy. - Page 10 EmptyWto 14 Lip 2009, 19:08

witam. Gant też mi się podoba. Jutro chyba znowu kupie sygnity.1. negatywna rekomendacja ing 2. legg mason dokupuje 3. nowe kontrakty 4. doły i opory 5 . dywergencje 6 . obroty
Powrót do góry Go down
malec

Liczba postów : 2077
Registration date : 14/12/2007

PisanieTemat: Re: UFO Akcje - Typy.   UFO Akcje  -  Typy. - Page 10 EmptyWto 14 Lip 2009, 19:13

na storm chyba wróciła spekuła
Powrót do góry Go down
fabularasa

fabularasa

Liczba postów : 4588
Registration date : 03/06/2008

PisanieTemat: Re: UFO Akcje - Typy.   UFO Akcje  -  Typy. - Page 10 EmptyWto 14 Lip 2009, 20:00

stormm ładnie - coraz więcej sygnałów K na dziennych i odbił się od średniej 100

Sygnity to na razie dość duże ryzyko chyba że lubicie trafiać w dołki dołków

Gant bardzo ładnie wygląda

osobiście polecam 14 Zachodni Ferrum Comarch McLogic zastanawiam się na Alchemią no i to co w portfelu od piątku Gant MCI i Kopex ale ten chyba od zawsze
Powrót do góry Go down
fabularasa

fabularasa

Liczba postów : 4588
Registration date : 03/06/2008

PisanieTemat: Re: UFO Akcje - Typy.   UFO Akcje  -  Typy. - Page 10 EmptyWto 14 Lip 2009, 21:22

dorzucam jeszcze ECard - dziś sygnał na MACD zrobili 61.8 fibo jest też mały wzrostowy motylek i dywergencje na MACD
Powrót do góry Go down
Maggy

Maggy

Liczba postów : 102
Registration date : 27/06/2009

PisanieTemat: Re: UFO Akcje - Typy.   UFO Akcje  -  Typy. - Page 10 EmptyWto 14 Lip 2009, 22:51

Czy warto teraz brać Stormm, skoro ma zostać połączony z Jago?
Ja kupiłam Jago.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: UFO Akcje - Typy.   UFO Akcje  -  Typy. - Page 10 Empty

Powrót do góry Go down

UFO Akcje - Typy.
Powrót do góry 
Strona 10 z 26Idź do strony : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 18 ... 26  Next
 Similar topics
-
» UFO - 08.04.2009
» kontrakty na akcje
» Akcje groszowe - czy warto?
» UFO Akcje - strategie i techniki gry / inwestycji.

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Uniwersytet Futures i Opcji  :: Akcje-
Skocz do: