Średni wiek samochodów na amerykańskich drogach wzrósł do 11 lat - wynika z danych Amerykańskiego Klubu Automobilowego (AAA). Amerykanie oszczędzają też na naprawie aut i na drogach przybywa pojazdów w złym stanie technicznym
co u naszych przyjaciół sie dzieje. tyle kasy, swieżutkiej, pachnącej. trypla A mają nawet i tu, a tak słabo.
SYLWESTER
Liczba postów : 10589 Location : Katowice Registration date : 20/11/2007
Średni wiek samochodów na amerykańskich drogach wzrósł do 11 lat - wynika z danych Amerykańskiego Klubu Automobilowego (AAA). Amerykanie oszczędzają też na naprawie aut i na drogach przybywa pojazdów w złym stanie technicznym
co u naszych przyjaciół sie dzieje. tyle kasy, swieżutkiej, pachnącej. trypla A mają nawet i tu, a tak słabo.
INO GDZIE TA KASKA POSZŁA ? NO BO NIE DO LUDZI
Grześ
Liczba postów : 730 Registration date : 08/07/2009
co zrobić z taka sytacją ... od kilku dni wejście w xtb na pozycję trwa 2-3 minuty . po czym cena sie zmiena na moja niekorzysc i si emnie pyta czy mi pasuje ta cena klikam ze tak i znowu kilka minut oczekiwania kurwa trace pieniadze przez to kurestwo. jak to obejsc?
Po pierwsze, jaki to walor - jezeli edek albo kabel, to zdecydowanie cos nie tak. MT4 czasem sie zamula, chce wierzyc, ze nie specjalnie, rekwotowania tez sie zdarzaja, ale lagi powyzej 10 sekund to na pewno nie. Przede wszystkim zrestartowac wszystko - niby oczywiste, ale niekiedy ludzie nie wylaczaja kompa przez tygodnie, tylko albo hibernuja albo wrecz, tak jak ja, usypiaja Na xtb nie gralem na fx, tylko na w20, i w sumie tez tylko oczekujacymi, wiec nie wiem, jak tam, ale w AM dziala zasadniczo bez pudla. Zrob prosty test, z tego samego terminala jak sie takie cos dzieje, bez wylaczania ani niczego, zaloz konto demo i zobacz - jezeli beda takie same lagi, to wiesz, ze wina po twojej stronie, jezeli bedzie smigac, to ty smigaj od nich jak najdalej
barura
Liczba postów : 8236 Registration date : 22/10/2009
1%!
barura
Średni wiek samochodów na amerykańskich drogach wzrósł do 11 lat - wynika z danych Amerykańskiego Klubu Automobilowego (AAA). Amerykanie oszczędzają też na naprawie aut i na drogach przybywa pojazdów w złym stanie technicznym co u naszych przyjaciół sie dzieje. tyle kasy, swieżutkiej, pachnącej. trypla A mają nawet i tu, a tak słabo.
1%!
większość na depo na uzupełnienie dziur w bilansach banksterki instytucji finansowych
Ostatnio zmieniony przez dead_eye dnia Sro 28 Gru 2011, 21:16, w całości zmieniany 1 raz
Damian
Liczba postów : 7125 Location : Waw Registration date : 28/01/2008
..... a tak przy okazji ...... to z jakiej okazji byczka tak upodlili jest jakies oficjalne analne wytłumaczenie ?
za dużo leszcza jest na elach żeby poszło up zresztą japonia dziś się nie popisała, szwajcaria też, to powody do zjebki są w dłuższym terminie europa pewnikiem wejdzie w recesję, więc dzisiejszy zjaździk to tylko żółta kartka dla byczków, delikatne ostrzeżenie prawdziwe spadki są przed nami byczek przejdzie metamorfozę: od do potem do i wreszcie
nie mam nic przeciw, ale kwadrans temu wziąłem L i zamierzam oddać z zyskiem dzisiaj albo jutro
Jeden gość, z którym się bardzo liczę pisał o ogromnej opcji na koniec roku na E$ - 1.25 wykupionej w sierpniu. Jeśli po to jadą to Ci nomad już współczuję
ostatni naiwny
Liczba postów : 111 Registration date : 17/11/2011
Po pierwsze, jaki to walor - jezeli edek albo kabel, to zdecydowanie cos nie tak. MT4 czasem sie zamula, chce wierzyc, ze nie specjalnie, rekwotowania tez sie zdarzaja, ale lagi powyzej 10 sekund to na pewno nie. Przede wszystkim zrestartowac wszystko - niby oczywiste, ale niekiedy ludzie nie wylaczaja kompa przez tygodnie, tylko albo hibernuja albo wrecz, tak jak ja, usypiaja Na xtb nie gralem na fx, tylko na w20, i w sumie tez tylko oczekujacymi, wiec nie wiem, jak tam, ale w AM dziala zasadniczo bez pudla. Zrob prosty test, z tego samego terminala jak sie takie cos dzieje, bez wylaczania ani niczego, zaloz konto demo i zobacz - jezeli beda takie same lagi, to wiesz, ze wina po twojej stronie, jezeli bedzie smigac, to ty smigaj od nich jak najdalej
ad.1 to edek ad. 2. na demo to ja palca nie zdaze oderwac a juz pozycja weszła (tylko co mi po demo?) ad. 3 kompy restartowalem juz od razu bo mnie krew zalewała na te oczekiwanie. dzisiaj to juz przeszli samych siebie - dawałem tolerancje 7 pipsow i nic. cena leciala 30 pipsów a tu "operacja przetwarzana"
nomad
Liczba postów : 21004 Location : Narewka Registration date : 20/01/2008
Jeden gość, z którym się bardzo liczę pisał o ogromnej opcji na koniec roku na E$ - 1.25 wykupionej w sierpniu. Jeśli po to jadą to Ci nomad już współczuję
pierwsze oddałem na 10 pips zaraz wezmę drugie, a tych gości co widzieli te mega opcje to generał szukał do rozbiórki garażu
barura
Średni wiek samochodów na amerykańskich drogach wzrósł do 11 lat - wynika z danych Amerykańskiego Klubu Automobilowego (AAA). Amerykanie oszczędzają też na naprawie aut i na drogach przybywa pojazdów w złym stanie technicznym co u naszych przyjaciół sie dzieje. tyle kasy, swieżutkiej, pachnącej. trypla A mają nawet i tu, a tak słabo.
1%!
większość na depo na uzupełnienie dziur w bilansach banksterki instytucji finansowych
i w ten sposob czymią jescio ostatkiem sil inflacyjną hydrę za ryja. bo jakby tak to pospólstwu dali, to klękajcie narody. wajmarer republik i po zawodach. a tak paru przeca nie je w stanie takiej góry mamony przerobić. kupis jacht, kupis jescio wieksy, samolot, samoloty i dalej cholera w worze niezliczonej.
Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
ad.1 to edek ad. 2. na demo to ja palca nie zdaze oderwac a juz pozycja weszła (tylko co mi po demo?) ad. 3 kompy restartowalem juz od razu bo mnie krew zalewała na te oczekiwanie. dzisiaj to juz przeszli samych siebie - dawałem tolerancje 7 pipsow i nic. cena leciala 30 pipsów a tu "operacja przetwarzana"
masz cos z netem, przetestowałem i wszystko wchodzi jak w masło
przemak
Liczba postów : 8399 Age : 62 Location : Poznań Registration date : 07/09/2007
No to ja bym zrezygnowal z uslug. AM ma nizszy spread, zwykle 1 pips, tylko w nocy 2, lewar do 1:500 dla rachunkow ponizej 5k i mozliwosc grania od 0.01 lota. W zasadzie przy szybkich ruchach przelatuje stopa, nie ma jak xtb gwarantowanego na fx, gwarantowany stop tylko na w20, i to na pewno kiedys, nie wiem, jak teraz. Brak gwarantowanego stopa przy szybkich ruchach moze byc problemem, jak przejrzalem stopy z tego roku, to troche bylo "naruszonych", ale na 1 pips. Z drugiej strony ten jeden pips naruszenia stopa oddaje 1 pips ze spreadu
snajper
Liczba postów : 4162 Registration date : 19/06/2011
pierwsze oddałem na 10 pips zaraz wezmę drugie, a tych gości co widzieli te mega opcje to generał szukał do rozbiórki garażu
tiaaa.... zwłaszcza że poszły tylko w płatnych serwisach i drobnym druczkiem
adepcik2
Liczba postów : 1974 Registration date : 08/11/2008
powitac narzeczona dobrowolnie powiedziala jakie sa hasla do systemow czy kazales jej powiedziec ?
barany MISZCZ
Liczba postów : 19198 Location : Bóg YHWH Registration date : 07/09/2007
Mam przypuszczenia, że nomad działa na usługach farmacji. Poczytajcie sobie: http://www.danwit.pl/wp-content/uploads/2011/02/prosto-z-kanady-jerzy-maslanky.pdf strona 3 na dole jest właśnie o organizacjach takich jak owsiak.
gumbas
Liczba postów : 5095 Age : 103 Registration date : 19/09/2008
wychodząc z domu zostawiłem taka śliczną eSkę oczekującą u edwarda ..... a te choooje zawinęły się 3 pipsy od niej i urządziły taką zjebę beze mnie
..... a tak przy okazji ...... to z jakiej okazji byczka tak upodlili jest jakies oficjalne analne wytłumaczenie ?
dlaczego wszyscy mnie ignorują przeca pisalem, że usnavy nie pozwoli irańczykom blokować cieśniny ormuz; jak wiadomo, jak trwoga to do Boga, a jak wojna to do dolara
tak tej informacji wszystko podporządkowujesz?
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52252 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
No to nad czym się jeszcze zastanawiasz?
snajper
Liczba postów : 4162 Registration date : 19/06/2011