| UFO Akcje - Typy. | |
|
+40eclipse Cris EX justa ROGER Prezes fishemade Aligator Maggy smerek1 mosa k1976 Lennon antykatofob melex259 filip resor dead_eye peter pit fabularasa Rmir W stronę słońca :) busia Franz leszczyzna Kazik IronFX zibi Indiana malec specjalista Jones dziadek SYLWESTER jem PINGWIN (Z MADAGASKARU) Diablo myśliwyl Dave 44 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
smerek1
Liczba postów : 160 Location : Legionowo Registration date : 31/03/2009
| Temat: Re: UFO Akcje - Typy. Czw 10 Gru 2009, 14:17 | |
| To fakt | |
|
| |
justa
Liczba postów : 861 Age : 44 Location : mazowsze Registration date : 19/10/2009
| Temat: Re: UFO Akcje - Typy. Czw 10 Gru 2009, 16:21 | |
| Na ATONIE fatalnie, miejmy nadzieję, że przejściowo. | |
|
| |
smerek1
| Temat: Re: UFO Akcje - Typy. Czw 10 Gru 2009, 17:10 | |
| Przejrzałem swoje stare zapiski i wychodzi mi, że BBIZENNFI jest w ciekawym miejscu. Poszukam czy coś nie siedzi ZłEGO w spółce | |
|
| |
smerek1
| Temat: Re: UFO Akcje - Typy. Czw 10 Gru 2009, 21:20 | |
| Tutaj też trzeba poczekać | |
|
| |
smerek1
| Temat: Re: UFO Akcje - Typy. Pią 11 Gru 2009, 21:22 | |
| Wasko - kolejny z moich starych notatek. Chyba padł sygnał kupna w dłuższym terminie Człek zabiegany i nie ma czasu normalnie popatrzeć co w trawie piszczy. | |
|
| |
justa
| Temat: Re: UFO Akcje - Typy. Pon 14 Gru 2009, 15:30 | |
| - justa napisał:
- Maggy napisał:
- Również się nie piszę ale Olaf będę za Ciebie trzymać kciuki.
Mi z kolei ładnie Atonht się rozpędził, pozostałe: Starkdev, Skok,TSCapital,WDMSA,Euroimplant, odnowiony Budopol, zastopowały. Przyjrzę się temu Atonhtowi, gratki za dobry wybór.
Zerknij Maggy na Rainbow, coś z tego chyba będzie No i proszę, długo nie trzeba było czekać na ożywienie... | |
|
| |
IronFX Sys Trader
Liczba postów : 9659 Age : 55 Location : Wawa/Lublin Registration date : 11/10/2007
| Temat: Re: UFO Akcje - Typy. Pon 14 Gru 2009, 16:24 | |
| Rainman dzis dal cynka na S4E i FDT na -16% bral | |
|
| |
Maggy
Liczba postów : 102 Location : z miasta Registration date : 27/06/2009
| Temat: Re: UFO Akcje - Typy. Pon 14 Gru 2009, 18:28 | |
| No i proszę, długo nie trzeba było czekać na ożywienie...[/quote] Ożywienie przyszło nieoczekiwanie szybko, tylko że ja zostałam na peronie ....teraz zastanawiam się czy łapać, myślę o Atonht, czy dać sobie spokój. Może przyjrzę się propozycjom Mylogiego. | |
|
| |
smerek1
| Temat: Re: UFO Akcje - Typy. Pon 14 Gru 2009, 19:10 | |
| - Maggy napisał:
- No i proszę, długo nie trzeba było czekać na ożywienie...
Ożywienie przyszło nieoczekiwanie szybko, tylko że ja zostałam na peronie ....teraz zastanawiam się czy łapać, myślę o Atonht, czy dać sobie spokój. Może przyjrzę się propozycjom Mylogiego.[/quote]k A jak tam z Midaskiem, on jeszcze nie odjechał | |
|
| |
justa
| Temat: Re: UFO Akcje - Typy. Pon 14 Gru 2009, 19:21 | |
| - smerek1 napisał:
- Maggy napisał:
Ożywienie przyszło nieoczekiwanie szybko, tylko że ja zostałam na peronie ....teraz zastanawiam się czy łapać, myślę o Atonht, czy dać sobie spokój. Może przyjrzę się propozycjom Mylogiego. A jak tam z Midaskiem, on jeszcze nie odjechał [/quote] Co do midaska, to ja na karki nie wchodze, o czym już pisałam, aczkolwiek się przyglądałam, bo już cos pisałeś o nim, alewydaje mi się, że jeszcze nie jest jego czas. Ja też zerknę na to co Rainman polecił. Wydaje mi się, że na dniach może być znowu wybicie na TFONE. Pod rozwage daje EMPERIĘ, ERBUD, EUROMARK. Przyjrzyjcie sie IZNS, bo sama o tym pisałam, a przegapiłam i już jest po dużym up. Cos się dzieje na MCI. Niezła jest KOFOLA, ale trochę za droga nominalnie jak dla mnie. Pozdrawiam | |
|
| |
smerek1
| Temat: Re: UFO Akcje - Typy. Pon 14 Gru 2009, 19:46 | |
| - justa napisał:
- smerek1 napisał:
- Maggy napisał:
Ożywienie przyszło nieoczekiwanie szybko, tylko że ja zostałam na peronie ....teraz zastanawiam się czy łapać, myślę o Atonht, czy dać sobie spokój. Może przyjrzę się propozycjom Mylogiego.
A jak tam z Midaskiem, on jeszcze nie odjechał Co do midaska, to ja na karki nie wchodze, o czym już pisałam, aczkolwiek się przyglądałam, bo już cos pisałeś o nim, alewydaje mi się, że jeszcze nie jest jego czas. Ja też zerknę na to co Rainman polecił. Wydaje mi się, że na dniach może być znowu wybicie na TFONE. Pod rozwage daje EMPERIĘ, ERBUD, EUROMARK. Przyjrzyjcie sie IZNS, bo sama o tym pisałam, a przegapiłam i już jest po dużym up. Cos się dzieje na MCI. Niezła jest KOFOLA, ale trochę za droga nominalnie jak dla mnie. Pozdrawiam[/quote] Widzę, że preferujesz "E" | |
|
| |
Cris
Liczba postów : 6430 Location : WY Registration date : 29/08/2007
| Temat: Cris Pon 14 Gru 2009, 19:51 | |
| KGH od sierpnia na dywergencji na rsi, macd, poza kanałem i pod oporem. Rsi i macd tygodniowy sygnał sprzedaży-to ja raczej dziękuję za taką spółkę. Kgh jest tam gdzie wig był na 2250. Chyba dobra spółka na przewodnika. Pęknie 99,1 to lecimy na 90,2
Ostatnio zmieniony przez Cris dnia Pon 14 Gru 2009, 20:20, w całości zmieniany 2 razy | |
|
| |
smerek1
| Temat: Re: UFO Akcje - Typy. Pon 14 Gru 2009, 19:52 | |
| EUROMARK - hmmm, popieram. | |
|
| |
justa
| Temat: Re: UFO Akcje - Typy. Pon 14 Gru 2009, 19:58 | |
| - smerek1 napisał:
- justa napisał:
- smerek1 napisał:
- Maggy napisał:
Ożywienie przyszło nieoczekiwanie szybko, tylko że ja zostałam na peronie ....teraz zastanawiam się czy łapać, myślę o Atonht, czy dać sobie spokój. Może przyjrzę się propozycjom Mylogiego.
A jak tam z Midaskiem, on jeszcze nie odjechał
Co do midaska, to ja na karki nie wchodze, o czym już pisałam, aczkolwiek się przyglądałam, bo już cos pisałeś o nim, alewydaje mi się, że jeszcze nie jest jego czas.
Ja też zerknę na to co Rainman polecił.
Wydaje mi się, że na dniach może być znowu wybicie na TFONE. Pod rozwage daje EMPERIĘ, ERBUD, EUROMARK. Przyjrzyjcie sie IZNS, bo sama o tym pisałam, a przegapiłam i już jest po dużym up.
Cos się dzieje na MCI.
Niezła jest KOFOLA, ale trochę za droga nominalnie jak dla mnie.
Pozdrawiam Widzę, że preferujesz "E" [/quote] Nieee, to czysty przypadek A z tym ożywieniem to chodziło mi też o RAINBOW, bo fakt ANTON niby wyżej, ale to jednak NC, mogą być jazdy wte i wewte. | |
|
| |
Maggy
| Temat: Re: UFO Akcje - Typy. Pon 14 Gru 2009, 20:23 | |
| A jak tam z Midaskiem, on jeszcze nie odjechał [/quote] Smerek1.... Midasek na razie miał falstart , Boryszew troszkę nadrobił ostatni spadek i Skotan robi nadzieję na wzrosty | |
|
| |
smerek1
| Temat: Re: UFO Akcje - Typy. Pon 14 Gru 2009, 23:49 | |
| - Maggy napisał:
- A jak tam z Midaskiem, on jeszcze nie odjechał
Smerek1.... Midasek na razie miał falstart , Boryszew troszkę nadrobił ostatni spadek i Skotan robi nadzieję na wzrosty Jutro, tzn, dzisiaj coś kliknę Ano, bo dziś, tzn, tera śliwowickę poCiągamy 70% PS. Wujek w tym roku zrobił ogień | |
|
| |
smerek1
| Temat: Re: UFO Akcje - Typy. Pon 14 Gru 2009, 23:50 | |
| | |
|
| |
smerek1
| Temat: Re: UFO Akcje - Typy. Wto 15 Gru 2009, 22:33 | |
| Meggy: Wracając do Midasa, wygląda na to, że konsoliduje się on po wybiciu z klina, obroty spadają, no i można dopatrzyć się formacji chorągiewki No i rysuje się małe ORGR. Coś w tym jest na rzeczy | |
|
| |
Maggy
| Temat: Re: UFO Akcje - Typy. Sro 16 Gru 2009, 08:47 | |
| Smerek 1 Dokładnie, potrzebna jest przewaga optymistów (kupujących) nad pesymistami (sprzedającymi). | |
|
| |
IronFX Sys Trader
Liczba postów : 9659 Age : 55 Location : Wawa/Lublin Registration date : 11/10/2007
| Temat: Re: UFO Akcje - Typy. Sro 16 Gru 2009, 15:34 | |
| | |
|
| |
smerek1
| Temat: Re: UFO Akcje - Typy. Sro 16 Gru 2009, 20:50 | |
| - Maggy napisał:
- Smerek 1
Dokładnie, potrzebna jest przewaga optymistów (kupujących) nad pesymistami (sprzedającymi). Obroty małe i robią co chcą, ale ... Nie wiem tylko jak określić rynek w najbliższym - świątecznym okresie. Tyle teorii odnośnie końca tego roku, że ... uff. HEJ!!! | |
|
| |
justa
| Temat: Re: UFO Akcje - Typy. Sro 16 Gru 2009, 21:58 | |
| Dziś zanabyłam na NC trochę starkdev za 0,07 i infosys za 3.49. Zobaczymy | |
|
| |
Maggy
| Temat: Re: UFO Akcje - Typy. Czw 17 Gru 2009, 11:17 | |
| Nie wiem tylko jak określić rynek w najbliższym - świątecznym okresie. Tyle teorii odnośnie końca tego roku, że ... uff. ....wydaje mi się że możliwości są dwie: albo w górę albo w dół . Za pierwszą przemawia fakt zakończenia bardzo dobrego roku mocnym akcentem i podjechania jeszcze parę punków w górę. Za drugą rozpoczęcie oczekiwanej korekty, po okresie wzrostów.Tym bardziej że na szerokim rynku gro spółek już zalicza spadki. Sama nie mam koncepcji co do kierunku, w zasadzie "będziemy tańczyć tak, jak nam USA zagrają". Justa, Podziwiam Twoje "wprawne oko" do wyławiania spółek ale ten Stark to tragedia. Mam to niestety i z tego co widzę, to cały czas ktoś wywala akcje. | |
|
| |
smerek1
| Temat: Re: UFO Akcje - Typy. Pią 18 Gru 2009, 15:07 | |
| Justo, Serdeczne życzenia wszelkiej pomyślności, szczęścia, spełnienia marzeń oraz codziennej zwykłej ludzkiej życzliwości. | |
|
| |
justa
| Temat: Re: UFO Akcje - Typy. Wto 22 Gru 2009, 13:55 | |
| - smerek1 napisał:
- Justo,
Serdeczne życzenia wszelkiej pomyślności, szczęścia, spełnienia marzeń oraz codziennej zwykłej ludzkiej życzliwości. Dziękuję za życzenia. Co do tego Starka Maggy, to myślę, że w niedługo doczekamy sie wybicia na 10-11 groszy. Groszówki mają to do siebie. Na razie polecam grę Atonem, obrót niezły, wahania kursu spore, idzie zarobić. Na mwigu i swigu słabiutko, zalecam daleko idącą ostrożność. Pewnie dopiero w styczniu coś się ruszy. | |
|
| |
smerek1
| Temat: Re: UFO Akcje - Typy. Wto 22 Gru 2009, 19:02 | |
| Justo, co do Atonu chyba należy mu się porządna korekta. Jest już na wyraz napompowany w krótkim terminie. Nadal patrzę na Polnordzika, chociaż ktoś rzeczywiścieerk mocno wywala ten papierek - no ale ktoś taką firmę w końcu rozrusza. No i Midas - pomimo fatalnych opinii, jak na razie trzyma ważne wsparcie. No i ich Centernet coraz ciekawiej prezentuje się na rynku telekomunikacji. Przyznam się, że już troszkę nabyłem. HEJ!!! | |
|
| |
Maggy
| Temat: Re: UFO Akcje - Typy. Wto 22 Gru 2009, 20:33 | |
| Smerek 1, co do Midasa to również mam nadzieję że wsparcie wytrzyma. Atonthowi natomiast korekta należy się jak najbardziej, wydaje mi się jednak że do ostatecznego klepnięcia ustawy gra na spółce się jeszcze nie skończyła. | |
|
| |
smerek1
| Temat: Re: UFO Akcje - Typy. Wto 22 Gru 2009, 21:45 | |
| - Maggy napisał:
- Smerek 1, co do Midasa to również mam nadzieję że wsparcie wytrzyma. Atonthowi natomiast korekta należy się jak najbardziej, wydaje mi się jednak że do ostatecznego klepnięcia ustawy gra na spółce się jeszcze nie skończyła.
Jak padnie to szybko zwijam zabawki, jest "duzio" miejsca zarówno w dół jak i w górę na taj spółce. Ale, jak to zazwyczaj bywa - tego typu spółki mają tę właśnie niedogodność | |
|
| |
smerek1
| Temat: Re: UFO Akcje - Typy. Wto 22 Gru 2009, 21:48 | |
| Mylogi:
Dzięki za info. Nie uważasz, że strasznie niskie obroty tej spółce. Wejść łatwo, wyjść .... może być trudno. Pozdro. | |
|
| |
smerek1
| Temat: Re: UFO Akcje - Typy. Sro 23 Gru 2009, 18:33 | |
| Nie wiem czy to fuks, czy czysta kalkulacja. Ustawiłem zlecenie sprzedaży (do końca roku) Midasa po 8,25 - prawie wszystko poszło Co dalej, hmmm .... teraz nie wiem. Czas Świąt, i tyle!!!! Wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka, pogody ducha i radości z tych najmniejszych nawet sukcesów. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: UFO Akcje - Typy. | |
| |
|
| |
| UFO Akcje - Typy. | |
|