Uniwersytet Futures i Opcji
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.
Uniwersytet Futures i Opcji

pod kierownictwem prof. SzFagra

IndeksIndeks  PortalePortale  SzukajSzukaj  Latest imagesLatest images  RejestracjaRejestracja  Zaloguj  

UFO Akcje - Typy.

Go down 
+40
eclipse
Cris
EX
justa
ROGER
Prezes
fishemade
Aligator
Maggy
smerek1
mosa
k1976
Lennon
antykatofob
melex259
filip
resor
dead_eye
peter
pit
fabularasa
Rmir
W stronę słońca :)
busia
Franz
leszczyzna
Kazik
IronFX
zibi
Indiana
malec
specjalista
Jones
dziadek
SYLWESTER
jem
PINGWIN (Z MADAGASKARU)
Diablo
myśliwyl
Dave
44 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 26  Next
AutorWiadomość
Maggy

Maggy

Liczba postów : 102
Registration date : 27/06/2009

UFO Akcje  -  Typy. - Page 20 Empty
PisanieTemat: Re: UFO Akcje - Typy.   UFO Akcje  -  Typy. - Page 20 EmptySro 23 Gru 2009, 21:50

Jak poszło to znaczy że krok po kroku do przodu. Ja na razie nie mam czasu na giełdę i zostałam z walorem. Trudno.

Z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia wszystkim użytkownikom forum życzę wielu radosnych przeżyć, spotkań z bliskimi, odpoczynku od trosk i wyzwań życia codziennego a Nowy 2010 Rok niech będzie dla Was rokiem pomyślności, sukcesów oraz spełnienia najskrytszych marzeń.
Powrót do góry Go down
justa

justa

Liczba postów : 861
Registration date : 19/10/2009

PisanieTemat: Re: UFO Akcje - Typy.   UFO Akcje  -  Typy. - Page 20 EmptyWto 29 Gru 2009, 10:28

Jakoś to wszystko słabo wyglada...

Na Atona czekam niżej, ale na szczęście wywaliłam w dobrym momencie, Stark dostał rozwolnienia...
Może teraz warto wejść w bezpieczna Amicę?
Powrót do góry Go down
mosa

Liczba postów : 362
Registration date : 23/02/2009

PisanieTemat: Re: UFO Akcje - Typy.   UFO Akcje  -  Typy. - Page 20 EmptyWto 29 Gru 2009, 13:46

chyba jakis atak na gpw nastapil od wczoraj wiecej spolek rosnie niz spadaka swig80 przebil ost szczyrt to pare dni bedzie pewnei wzros ciekawie wyglada to

ja wam gratuluje tego spokoju co macie i braku pazernosci i w dorbych momentach gry pozycyjnej mi 40 ostatnich dni wystarczylo zeby walnac bankruta szkoda bo glupi jestem i od nowa walcze zobaczymy czy da rade

na takie dni to lewar sie przydaje
Powrót do góry Go down
smerek1

smerek1

Liczba postów : 160
Registration date : 31/03/2009

PisanieTemat: Re: UFO Akcje - Typy.   UFO Akcje  -  Typy. - Page 20 EmptyWto 29 Gru 2009, 14:19

Polnordzik zgodnie z planem - podoba mi się jego rozkład jazdy Basketball

Amica - czy aby nie była jedną z pierwszych spółek, które wyczerpały w zasadniczej części ORGR ?
Powrót do góry Go down
justa

justa

PisanieTemat: Re: UFO Akcje - Typy.   UFO Akcje  -  Typy. - Page 20 EmptyWto 29 Gru 2009, 17:51

Stwierdziłam, że nie będę na razie łapać sie za małe społki,
bo cóż z tego, ze na jednej sesji jest sygnał kupna, a potem leci na mordę...

Generalnie dzisiaj wydaje się, że na małych była ładna sesja,
ale poodbijały społki w totalnych dołach,
więc zasadniczo zarobili ci, co kilka sesji temu kupili...

Chyba kupie PEO z wigu20,
a jak rzeczywiście zacznie się rajd na małych,
to coś zakupię na dłużej,
na razie to loteria.
Powrót do góry Go down
Diablo

Diablo

Liczba postów : 31488
Registration date : 30/08/2007

PisanieTemat: Re: UFO Akcje - Typy.   UFO Akcje  -  Typy. - Page 20 EmptyWto 29 Gru 2009, 18:45

justa napisał:
Stwierdziłam, że nie będę na razie łapać sie za małe społki,
bo cóż z tego, ze na jednej sesji jest sygnał kupna, a potem leci na mordę...

Generalnie dzisiaj wydaje się, że na małych była ładna sesja,
ale poodbijały społki w totalnych dołach,
więc zasadniczo zarobili ci, co kilka sesji temu kupili...

Chyba kupie PEO z wigu20,
a jak rzeczywiście zacznie się rajd na małych,
to coś zakupię na dłużej,
na razie to loteria.

ja juz w niedziele robił kreski na PEO i jest na pieknym wsparciu tylko brac , niestety za duzo mam na głowie w tym tygodniu i dałem sobie spokój,
od stycznia rozglądne sie za okazjami na rynku akcji ale jak zwykle bede sie kierowal obrotem bo mam zle doswiadczenia z maluchami.
Powrót do góry Go down
Maggy

Maggy

PisanieTemat: Re: UFO Akcje - Typy.   UFO Akcje  -  Typy. - Page 20 EmptyWto 29 Gru 2009, 19:43

Z małych spółek kurs Hydrobudowy wybił się dzisiaj z trendu spadkowego. Jest to pozytywny sygnał i zapowiedź wzrostu. Very Happy
Powrót do góry Go down
justa

justa

PisanieTemat: Re: UFO Akcje - Typy.   UFO Akcje  -  Typy. - Page 20 EmptyWto 29 Gru 2009, 20:08

Maggy napisał:
Z małych spółek kurs Hydrobudowy wybił się dzisiaj z trendu spadkowego. Jest to pozytywny sygnał i zapowiedź wzrostu. Very Happy

Tak dzis to sie też anti wybił,
ale ja jakos sceptyczna jestem.

Wolałabym jednak anti.

edit: napisałam ampli, chodziło o anti, zakręcona jestem

Ostatnio zmieniony przez justa dnia Wto 29 Gru 2009, 20:38, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry Go down
Diablo

Diablo

PisanieTemat: Re: UFO Akcje - Typy.   UFO Akcje  -  Typy. - Page 20 EmptyWto 29 Gru 2009, 20:11

krotkie pytanie

czym kierujecie sie w typowaniu które akcje kupic??
Mnie osobiscie malo obchodzi czym dana spolka sie zajmuje kieruje sie obrotem i kreskami niczym wiecej
Powrót do góry Go down
justa

justa

PisanieTemat: Re: UFO Akcje - Typy.   UFO Akcje  -  Typy. - Page 20 EmptyWto 29 Gru 2009, 20:14

KRT napisał:
krotkie pytanie

Mnie osobiscie malo obchodzi czym dana spolka sie zajmuje kieruje sie obrotem i kreskami niczym wiecej

Ja nawet nie sprawdzam, czym sie dana społka zajmuje,
kupuje tylko te w trendzie wzrostowym,
ale teraz jest problem z małymi,
bo w wiekszości mają wybicia z dna( fałszywe albo prawdziwe)
i zastopowały te, które były w trendach - np. TFONE

Czyli ogólnie ch..nia jest lol!
Powrót do góry Go down
Diablo

Diablo

PisanieTemat: Re: UFO Akcje - Typy.   UFO Akcje  -  Typy. - Page 20 EmptyWto 29 Gru 2009, 20:23

justa napisał:
KRT napisał:
krotkie pytanie

Ja nawet nie sprawdzam, czym sie dana społka zajmuje,
kupuje tylko te w trendzie wzrostowym,
ale teraz jest problem z małymi,
bo w wiekszości mają wybicia z dna( fałszywe albo prawdziwe)
i zastopowały te, które były w trendach - np. TFONE

Czyli ogólnie ch..nia jest lol!

ja wzialem pod lupe akcje najwiekszych i najcięzszych spolek w skladzie wig20 pod gre na kontraktach , przy okazji stwierdziłem że czas powrócic do akcji moze juz nie takim zwariowanym sposobem jaki opisałem w dziale strategie ale tak jak piszesz trzymaniem sie trendowych spólek (wyraxny trend) daje bardzo niezłe wyniki i jest to pewna metoda dywersyfikacji portfela , na opcjach ostatnio nie idzie zarabiac przez te pałowanie wiec zacząłem kombinowac na akcjach i jezeli na blue chipach mam takie wynik to co dopiero na srednich moze byc

w przyszłym tygodniu powklejam rys spółek które mnie zainteresowaly i no coz bede częstszym gosciem na tym dziale bo i towarzystwo doborowe Smile
Powrót do góry Go down
Maggy

Maggy

PisanieTemat: Re: UFO Akcje - Typy.   UFO Akcje  -  Typy. - Page 20 EmptyWto 29 Gru 2009, 20:56

To chyba tylko ja Embarassed w kreski wierzę średnio a staram się sprawdzić czym dana spółka się para. Czy zarząd kupuje jej akcje, jakie ma wyniki i takie inne duperele. Rolling Eyes
Powrót do góry Go down
justa

justa

PisanieTemat: Re: UFO Akcje - Typy.   UFO Akcje  -  Typy. - Page 20 EmptyWto 29 Gru 2009, 22:05

Maggy napisał:
To chyba tylko ja Embarassed w kreski wierzę średnio a staram się sprawdzić czym dana spółka się para. Czy zarząd kupuje jej akcje, jakie ma wyniki i takie inne duperele. Rolling Eyes

Maggy, to sie wcale nie sprawdza,
przetestowałam na ostatniej hossie,
gdzie najwięcej zarobiłam na kutaFONie i Zastalu, a najmniej na procadzie
Powrót do góry Go down
smerek1

smerek1

PisanieTemat: Re: UFO Akcje - Typy.   UFO Akcje  -  Typy. - Page 20 EmptyWto 29 Gru 2009, 22:22

KRT:

Staram się co jakiś czas robić przegląd spółek, które wyglądają na wyprzedane, a następnie wybrać w miarę pewne (staram się Smile Osobiście kieruję się prostymi formami wsparcia - opory, konsolidacje i obroty.

Jak można zauważyć po moich postach często obracam się w ramach kilku spółek (LCC, Polnord i coś tam:).

Za sprawą Justy i Mylogi zainteresowałem się również NC. I tak moim nr 1 III kw br. jest GPH (po krótkiej analizie spowodowanej podpowiedzią Mylogi).

Swoje spostrzeżenia przedstawiam niestety bez poparcia wykresów (duzio pracy na przyszłą emeryturę). Mam nadzieję, że każdy jest sobie sprawdzić daną spółkę pod względem technicznym.

Pozdrawiam.
Powrót do góry Go down
justa

justa

PisanieTemat: Re: UFO Akcje - Typy.   UFO Akcje  -  Typy. - Page 20 EmptyWto 29 Gru 2009, 22:27

smerek1 napisał:
KRT:

Staram się co jakiś czas robić przegląd spółek, które wyglądają na wyprzedane, a następnie wybrać w miarę pewne (staram się Smile Osobiście kieruję się prostymi formami wsparcia - opory, konsolidacje i obroty.

Jak można zauważyć po moich postach często obracam się w ramach kilku spółek (LCC, Polnord i coś tam:).

Za sprawą Justy i Mylogi zainteresowałem się również NC. I tak moim nr 1 III kw br. jest GPH (po krótkiej analizie spowodowanej podpowiedzią Mylogi).

Swoje spostrzeżenia przedstawiam niestety bez poparcia wykresów (duzio pracy na przyszłą emeryturę). Mam nadzieję, że każdy jest sobie sprawdzić daną spółkę pod względem technicznym.

Pozdrawiam.

Zainteresuj sie Atonem, tam przynajmiej obrót jest
da sie pograć normalnymi piniadzami

Tak w ogóle to organizujemy małe spotkanko Ufo w wawie,
może sie skusicie?
Powrót do góry Go down
smerek1

smerek1

PisanieTemat: wie   UFO Akcje  -  Typy. - Page 20 EmptySro 30 Gru 2009, 07:53

Spotkanko w W-wie, hmmm ... Zależy kiedy, jestem teraz oddelegowany do Łodzi, ale na weekeendy z reguły przyjeżdżam. Będę monitorował wątek UFOZlotu.
Powrót do góry Go down
EX

EX

Liczba postów : 20419
Registration date : 11/02/2009

PisanieTemat: Re: UFO Akcje - Typy.   UFO Akcje  -  Typy. - Page 20 EmptySro 30 Gru 2009, 14:02

Witam zerknąłem na KGH i PEO:

KGH
Analiza średnich kroczących wskazuje na trend wzrostowy z krótkoterminowym zachwianiem. Średnia krótkoterminowa przecięła od dołu średnią długoterminową co może być pozytywnym sygnałem. Utworzyła się ostatnio luka startu do potencjalnych wzrostów. Luka będzie stanowić wsparcie dla kursu dopóki nie zostanie zamknięta. Ładnie także widać trójkąt rozszerzający gdzie górne ograniczenie jest w okolicy 111 zł i myślę, że tam na początek kurs powinien zmierzać.

UFO Akcje  -  Typy. - Page 20 488782

PEO
Spadkowy trend znajduje potwierdzenie w prawidłowo ułożonych średnich kroczących. Średnia średnioterminowa przecięła od góry średnią długoterminową co może być negatywnym sygnałem.
Patrząc na oscylatory i kanał trendu widać STS, który daje sygnał kupna. Kurs akcyjek od marca trzyma się w kanale trendu wzrostowego, choć wybił się dołem z kanału, który rysuje się od sierpnia bywało często, że kurs wracał po fałszywym wyjściu poza lnie kanału. Oczekiwałbym teraz potwierdzenia sygnału kupna od średnich kroczących i obrony 160 zł co może wpłynąć na przyszłe wzrosty.

UFO Akcje  -  Typy. - Page 20 488781

Pozdrawiam EX.
Powrót do góry Go down
EX

EX

Liczba postów : 20419
Registration date : 11/02/2009

PisanieTemat: Re: UFO Akcje - Typy.   UFO Akcje  -  Typy. - Page 20 EmptySro 30 Gru 2009, 14:16

Analiza fundamentalna – KGHM SA ( KGH )

Dane spółki :
Cena / Zysk – 10,17
Cena / War. Księg. – 2,06
Kapitalizacja – 20 460 mln
Liczba akcji – 200 000 000
Free Float – 58,21 %
Statystyki [52 tyg. ]:
Max. cena [zł] 110,70
Min. cena [zł] 27,50
Max. obrót [mln. zł] 560,34
Min. obrót [mln. zł] 21,93
Śr. obrót [mln. zł] 169,56
Śr. kurs [zł] 71,71
Sesje wzrostowe 139
Sesje spadkowe 107
Sesje bez zmian 3
Stopa zwrotu 263,02%

Cash Flow na akcję – 2,32
ROA = 3,17 %
ROE = 4,70 %
Rentowność EBITDA (%) – 16,79
Ostatnie rekomendacje :
2009.12.04 redukuj, średnioterminowy, cena docelowa : 93.60 przy cenie w dniu wydania 108.70 Millennium DM
2009.12.01 redukuj, średnioterminowy, cena docelowa : 90.40 przy cenie w dnu wydania 107.00 DI BRE Banku
2009.11.16 sprzedaj, średnioterminowy, cena docelowa 94.00 przy cenie w dniu wydania 106.50 DM BZ WBK
Prezes – Wirth Herbert
Dywidenda – 11,10 %

Spółka KGHM uznawana jest za jedną ze spółek o najsilniejszych fundamentach na całej GPW. Niestety obecne rekomendacje nie sa dla niej po ostatnich wzrostach zbyt korzystne. Na pewno na taki stan rzeczy ma wpływ niezbyt korzystna sytuacja jaka wytworzyła się na rynku miedzi. Ceny na rynku w Londynie plasują się na niskich poziomach. Wskaźniki jednak sa w większości pozytywne i potwierdzają moje przypuszczenia, że inwestycja długoterminowa w akcje KGHMu może być strzałem w dziesiątkę.

Cena / Zysk – 10,17 Taki poziom wskaźnika c/z jest dla KGHMu jak najbardziej pozytywny, choć mimo wszystko mógłby być nieco niższy.
C/WK – 2,06 Wskaźnik ten jest minimalnie wyższy od średniej dla całego Wigu wynoszącej w obecnym momencie 1,68. W sektorze sytuacja jest jeszcze mniej korzystna, gdyż średnia wynosi 1,29, co oznacza ogólnie przewartościowanie wskaźnikowe akcji.
ROA = 3,17 %
ROE = 4,70 %
Powyższe wskaźniki są w obecnej chwili niezbyt wysokie, lecz wraz ze wzrostem cen miedzi będą one rosły i zysk spółki będzie oscylował na dobrym, tradycyjnym poziomie.
C/ZO = 8,99
EV/EBIT = 10,62
Powyższe wskaźniki należy porównać do spółek w sektorze i na przestrzeni całego rynku. Oba wykazują w tym przypadku niedowartościowanie akcji. Wartość C/ZO zbliżona jest do najniższej wartości w całym sektorze wynoszącej 5,86 i jest daleka nawet od średniej dla całego Wigu wynoszącej 13,53. Drugi ze wskaźników wypada jeszcze bardziej korzystnie. Dla sektora wynosi on bowiem średnia ponad 21, a dla całego rynku niemalże 20 ! Wskazuje to także na niedowartościowanie akcji, wobec czego KGHM staje się dość atrakcyjny inwestycyjnie.

Makleria.pl
Powrót do góry Go down
smerek1

smerek1

PisanieTemat: Re: UFO Akcje - Typy.   UFO Akcje  -  Typy. - Page 20 EmptyCzw 31 Gru 2009, 09:55

✬⋰
(.•´`*.✬⋰
*.*✬⋰´¨) SZCZESLIWEGO
.•´,•*´¨)¸.•*¨)✬⋰
¸.•´¸✬⋰.•*´¨)✬⋰NOWEGO ROKU!
(¸✬⋰.•´ (¸.•` * ¸.✬⋰•´¸.•*´¨)✬⋰

Niech Nowy Rok przyniesie Wam
radość, miłość, pomyślność,
i spełnienie wszystkich marzeń.

Niech taneczny, lekki krok,
będzie z Wami cały rok,
Niech prowadzi Was bez stresu,
od sukcesu do sukcesu.

,•*´¨)¸.•*¨)
¸.•´¸.•*´¨)
(¸.•´ (¸.•` * ¸.•´¸.•*´¨)
......\~~~~~/.....\~~~~~/
.......\~~~~/.......\~~~~/
........\~~~/.........\~~~/
.........\~~/...........\~~/
..........\~/.............\~/
...........||...............||
......./****\........../ ****\.
✬⋰ ................................
(.•´`*.✬⋰
*.*✬⋰´¨(¸.•` * ¸.✬⋰•´¸.•*´¨)✬⋰

SZCZESLWEGO NOWEGO ROKU!!!
Smile)
Powrót do góry Go down
Dave
Admin
Admin
Dave

Liczba postów : 21090
Registration date : 31/08/2007

PisanieTemat: Re: UFO Akcje - Typy.   UFO Akcje  -  Typy. - Page 20 EmptyCzw 31 Gru 2009, 11:15

...... i specjalnie dla akcyjnych cheers

UFO Akcje  -  Typy. - Page 20 79044739uoeankuw2006fireworks Very Happy

Very Happy
Powrót do góry Go down
ROGER

Liczba postów : 2199
Registration date : 26/06/2009

PisanieTemat: Re: UFO Akcje - Typy.   UFO Akcje  -  Typy. - Page 20 EmptySob 02 Sty 2010, 22:38

WSZYSTKIEGO NAJ W 2010
I ZYSKOW KROCIE
WSZYSTKIM USIAKOM

P.S.
CHYBA JUZ ZOSTANE Z WAMI
BOM NA KONIACH PRAWIE WYZEROWANY

Smile
Powrót do góry Go down
http://mobilne.pl
Diablo

Diablo

PisanieTemat: Re: UFO Akcje - Typy.   UFO Akcje  -  Typy. - Page 20 EmptyNie 03 Sty 2010, 09:46

ROGER napisał:
P.S.
CHYBA JUZ ZOSTANE Z WAMI

Smile

sluszna decyzja, choc ja osobiscie od kontraktow nie odejde nigdy z racji że sie utrzymuje się z giełdy i jako tako mi to wychodzi, ale dla tych co maja prace, futures jest proszeniem sie o kłopoty.
Powrót do góry Go down
smerek1

smerek1

PisanieTemat: Re: UFO Akcje - Typy.   UFO Akcje  -  Typy. - Page 20 EmptyNie 03 Sty 2010, 16:02

ROGER napisał:
WSZYSTKIEGO NAJ W 2010
I ZYSKOW KROCIE
WSZYSTKIM USIAKOM

P.S.
CHYBA JUZ ZOSTANE Z WAMI

Smile
To witamy!!!
I do roboty Very Happy
Choć muszę przyznać, że ja znowu będę szukał powoli poziomów do zamknięcia pozycji na akcjach. GPH już zamknąłem, Polnord - tutaj muszę pomyśleć na ile Wyspa Spichrzów, oprócz At spółki, jest w stanie podciągnąć ją w górę - no i oczywiście jak będzie zachowywał się rynek w najbliższym czasie (osobiści po ostatnim męczącym okresie muszę chyba odpocząć).

HEJ!!!

PS. TF SKOK scratch
Powrót do góry Go down
ROGER

PisanieTemat: Re: UFO Akcje - Typy.   UFO Akcje  -  Typy. - Page 20 EmptyNie 03 Sty 2010, 18:11

smerek1 napisał:
ROGER napisał:
WSZYSTKIEGO NAJ W 2010
I ZYSKOW KROCIE
WSZYSTKIM USIAKOM

P.S.
CHYBA JUZ ZOSTANE Z WAMI

Smile
To witamy!!!
I do roboty Very Happy
Choć muszę przyznać, że ja znowu będę szukał powoli poziomów do zamknięcia pozycji na akcjach. GPH już zamknąłem, Polnord - tutaj muszę pomyśleć na ile Wyspa Spichrzów, oprócz At spółki, jest w stanie podciągnąć ją w górę - no i oczywiście jak będzie zachowywał się rynek w najbliższym czasie (osobiści po ostatnim męczącym okresie muszę chyba odpocząć).

HEJ!!!

PS. TF SKOK scratch

Ja sie wyzerowałem na koniec roku z akcji
zostawilem se tylko 2 czarne konie monnari i pronox

reszta sprzedana z stratą pod podatek , bo ogólnie gralem
dlugo i średnio terminowo.

mialem bytom, centka, famur, bioton, budopol, energopol, magne, kolastyne, capitala i petrola

nie wiem co teraz zakupic bu mi tu zwałą zalatuje
Powrót do góry Go down
Maggy

Maggy

PisanieTemat: Re: UFO Akcje - Typy.   UFO Akcje  -  Typy. - Page 20 EmptyNie 03 Sty 2010, 18:25

Witam w Nowym Roku i sukcesów Wszystkim życzę.
Cieszy fakt że coraz więcej osób zagląda na wątek akcyjny.
Roger zaproponuję Ci zainteresowanie się Atonem. Spółka do czasu podpisania ustawy będzie w grze. Na razie projekt poszedł do Senatu, a ten zbiera się 11.01.
Powrót do góry Go down
mosa

PisanieTemat: Re: UFO Akcje - Typy.   UFO Akcje  -  Typy. - Page 20 EmptyPon 04 Sty 2010, 10:12

styczen dla zntk lap i monarii bedzie

spekula ma pod co grac i robi sie odwazna

ten athon to w trednd trzyma bardzo ok jak narazie wole nie patrzc ile w ciagu miesiac zarobil bo zal

Ostatnio zmieniony przez mosa dnia Pon 04 Sty 2010, 12:53, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: UFO Akcje - Typy.   UFO Akcje  -  Typy. - Page 20 EmptyPon 04 Sty 2010, 10:40

obiecałem sobie że w styczniu powracam do akcji
i tak moja pierwsza inwestycja.. może troche wczesnie ale to inwestycja na dłuższy termin. Petrolinvest nieźle spdał w kilka miesiecy, liczę na korekte w okolice 44-48 zł

UFO Akcje  -  Typy. - Page 20 Ptv10
Powrót do góry Go down
mosa

PisanieTemat: Re: UFO Akcje - Typy.   UFO Akcje  -  Typy. - Page 20 EmptyWto 05 Sty 2010, 11:07

tak to jest chcialem wyskc z lap na 1 fix to ktos walna z paniki na -7 % i zaczal kolejke w druga strone niestety a kasa by sie przydala teraz
Powrót do góry Go down
justa

justa

PisanieTemat: Re: UFO Akcje - Typy.   UFO Akcje  -  Typy. - Page 20 EmptyWto 05 Sty 2010, 18:21

Nie napisałam tutaj,
ale zakupiłam PEO 30 grudnia.
Sprzedałam też BZWBK 29 grudnia.

Zastanawiałam sie nad BRE, ale już mi troche odjechało,
no i nie mam.

Na razie wróciłam na WIG20.
Jazd może nie ma niesamowitych,
ale przynajmniej zysk codzienny, mały, ale pewny.

Czyzby coś na Starku się zaczynało kroić?
Powrót do góry Go down
ROGER

PisanieTemat: Re: UFO Akcje - Typy.   UFO Akcje  -  Typy. - Page 20 EmptyWto 05 Sty 2010, 21:49

Maggy napisał:
Witam w Nowym Roku i sukcesów Wszystkim życzę.
Cieszy fakt że coraz więcej osób zagląda na wątek akcyjny.
Roger zaproponuję Ci zainteresowanie się Atonem. Spółka do czasu podpisania ustawy będzie w grze. Na razie projekt poszedł do Senatu, a ten zbiera się 11.01.

dzięki
popatrze
napisalem ze mam 2 czarne konie
ale mam jeszcze 2 bo mialem je sprzedac na pierwszych sesjach tego roku
no w koncu zyskowne byly, z powodow awarii ciężko pracowałem...
i nie zdążyłem sprzedać

boryszew kupiony 4,69 i famur po 1pln
i chyba sie udalo.... choc kwoty znikome po 1000 akcji

chyba wejde w petrolka marze o 20pln i moje zlecenie czeka

powodzenia wszystkim
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: UFO Akcje - Typy.   UFO Akcje  -  Typy. - Page 20 Empty

Powrót do góry Go down

UFO Akcje - Typy.
Powrót do góry 
Strona 20 z 26Idź do strony : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 26  Next
 Similar topics
-
» UFO - 08.04.2009
» kontrakty na akcje
» Akcje groszowe - czy warto?
» UFO Akcje - strategie i techniki gry / inwestycji.

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Uniwersytet Futures i Opcji  :: Akcje-
Skocz do: