Zabawa Pajaca w komiwojażerkę. Tyle rodzimego hajcu wydrenował do Chin. Ale żeby samemu wyprodukować, postawić park maszynowy, zatrudnić ludzi to już pacynka za mała.
Hiob proszę w stopce umieścić wszystkie swoje nicki
pocałuj mnie ........... Bardzo proszę o kulturalne wypowiedzi bez inwektyw. P691
Forex Trader MOD
Liczba postów : 10365 Registration date : 05/08/2019
Temat: Re: UFO 25-26 04 2020 r. Weekend Nie 26 Kwi 2020, 11:38
Zabawa Pajaca w komiwojażerkę. Tyle rodzimego hajcu wydrenował do Chin. Ale żeby samemu wyprodukować, postawić park maszynowy, zatrudnić ludzi to już pacynka za mała.
To jest rola zasranego rządu, na który głosowałeś i który ma to w dupie. Owsik robi co może i dobrze że chociaż on jest.
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
Temat: Re: UFO 25-26 04 2020 r. Weekend Nie 26 Kwi 2020, 11:52
Czemu nie było rządu, sweet foci i pompy medialnej ptzy tym wydarzeniu?
TVPiS selektywnie przedstawia "odpowiednie" wydarzenia a selektywnie odpowiednie ukrywa.
Forex Trader MOD
Temat: Re: UFO 25-26 04 2020 r. Weekend Nie 26 Kwi 2020, 12:01
MKowal napisał:
Opcjoner teraz masz większe możliwości by kraść w Lidlu... zawsze możesz dodatkową rzecz pod maseczką schować
Jak schowasz 1kg cukru pod maseczką. Co najwyżej dwie truskawki można schować.
Reser
Temat: Re: UFO 25-26 04 2020 r. Weekend Nie 26 Kwi 2020, 12:02
MKowal napisał:
Może jeszcze napisz że człowiek od małpy pochodzi
To jest takie prymitywne stwierdzenie totalnego dyletanta. Człowiek i małpy mają wspólnego przodka - bardziej tak to należy powiedzieć.
Obejrzyj to może cokolwiek zrozumiesz chociaż wątpię
A na koniec przedstaw mi swoją teorię (? - ty teorie wyśmiewasz) więc swoje coś... nie wiem hipotezę? odnośnie tego jak powstał Homo sapiens. Tylko bez tych bredni o stworzeniu przez stwórcę.
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29694 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
Temat: Re: UFO 25-26 04 2020 r. Weekend Nie 26 Kwi 2020, 12:02
ból i cierpienie napisał:
neuron napisał:
Market Trader napisał:
No proszę, Jurek już ogarnął drugi samolot cargo z Chin
...................................... P691
...................... Bez osobistych wycieczek i inwektyw bardzo proszę. P691
....Owsiak większość piniędzy zbiera z korporacji ........ bo POlacy mało rzucają ..... wszelkie fundacja to zapewnienie POsadek dla zarządów
....a gdzie było państwo ...... z dykty w lutym 2020
...sorki alllle nie moge znaleźć JEGO wypowiedzi dla TVPPIS z luego 2020
PIS ....bis
....państwo teoretyczne POd przywództwem Pinokia ...... państwo z dyktytektury
MKowal
Liczba postów : 651 Registration date : 07/02/2020
Temat: Re: UFO 25-26 04 2020 r. Weekend Nie 26 Kwi 2020, 12:06
Opcjoner ja pochodzę od człowieka stworzonego przez Boga A ty skoro od małpy to wyślij rodzinie chociaż kartkę na swieta
Forex Trader MOD
Temat: Re: UFO 25-26 04 2020 r. Weekend Nie 26 Kwi 2020, 12:07
Market Trader napisał:
Market Trader napisał:
To jest rola zasranego rządu, na który głosowałeś i który ma to w dupie. Owsik robi co może i dobrze że chociaż on jest.
TO prawda. Wkurwia mnie to że co miesiąc płacę ZUS (bo muszę!) a w zamian gówno dostaje. TO tak jak bym te pieniądze wyrzucił w błoto. Jak potrzebuję medyka to leczę się prywatnie a na emeryturę sobie muszę osobno budować bo przecież emerytura za xx lat będzie typu 700zł miesięcznie. Biorąc pod uwagę inflację i inne gówna to za tą emeryturę kupisz sobie 2 bułki. Przecież za te 1500zł x 12 = 18.000zł można sobie co roku kupić fajną sztabkę i będzie emerytura. TO jest bandziorstwo w tej Polsce.
Reser
Temat: Re: UFO 25-26 04 2020 r. Weekend Nie 26 Kwi 2020, 12:08
Każde dwie (lub więcej) losowo wybrane osoby na świecie gdzieś w historii musiały mieć wspólnego przodka bo inaczej byłoby to fizycznie niemożliwe. Wylosuj się Olaf z kimkolwiek innym z 8 miliardów ludzi to gdyby istniała możliwość dokładnego ustalenia genealogii do dowolnej ilości n pokoleń wstecz wyjść musi jakiś wspólny przodek choć mogło to być tysiące lat temu. W przeciwnym razie oznaczałoby to, że ludzki gatunek powstawał niezależnie w wielu miejscach na planecie ale nawet wtedy większość i tak by miała wspólnego przodka. Mało tego, w historii ewolucji znajdzie się wspolny przodek dowolnych dwóch istot np psa i megalodona choć to już by szło w miliony lat.
MKowal
Temat: Re: UFO 25-26 04 2020 r. Weekend Nie 26 Kwi 2020, 12:12
...................................... P691
...................... Bez osobistych wycieczek i inwektyw bardzo proszę. P691
....Owsiak większość piniędzy zbiera z korporacji ........ bo POlacy mało rzucają ..... wszelkie fundacja to zapewnienie POsadek dla zarządów
....a gdzie było państwo ...... z dykty w lutym 2020
...sorki alllle nie moge znaleźć JEGO wypowiedzi dla TVPPIS z luego 2020
PIS ....bis
....państwo teoretyczne POd przywództwem Pinokia ...... państwo z dyktytektury
...Panie Piotrze
.....jesteś Pan dorosły ...... a nie wiesz Pan że NET nie zaPOmina
pocałuj mnie w dupę flower
....bardzo chętnie to zrobię cheers cheers cheers ....... tylko wcześniej ją umyj Laughing Laughing Laughing .... a na Żuławach wody brak affraid affraid
..... i nie wiem co w mojej odPOwiedzi (kulturarnej) było nie TAK
neuron UFOTrader Senior
Liczba postów : 9999 Registration date : 29/02/2012
Temat: Re: UFO 25-26 04 2020 r. Weekend Nie 26 Kwi 2020, 12:21
neuron napisał:
Market Trader napisał:
pocałuj mnie ........... Bardzo proszę o kulturalne wypowiedzi bez inwektyw. P691
Hiob wobec nie zastosowania się do 10 punktu regulaminu proszę wybrać nick pod ktorym chcesz pisać a reszta zostanie zablokowana
_________________ ...... a będzie giciej
MKowal
Temat: Re: UFO 25-26 04 2020 r. Weekend Nie 26 Kwi 2020, 12:23
Palant jakie bro żłopiesz? Ja wczoraj specjał czarny co go nigdy nie lubiłem a teraz coś zmienili i ma dobry smak Specjał przysmak żulów
dex
Liczba postów : 13781 Registration date : 14/09/2010
Temat: Re: UFO 25-26 04 2020 r. Weekend Nie 26 Kwi 2020, 12:24
Market Trader napisał:
Czemu nie było rządu, sweet foci i pompy medialnej ptzy tym wydarzeniu?
TVPiS selektywnie przedstawia "odpowiednie" wydarzenia a selektywnie odpowiednie ukrywa.
No dobra, ale co to za wielkie wydarzenie, że statek przywiózł 100tyś ton węgla z Kolumbii, jeśli w Polsce wydobywa się rocznie ponad 60mln ton, czyli 600x tyle? IMO to nawet na wspomnienie w mediach nie zasługuje, może jako ciekawostka. W ogóle mało kto sobie zdaje sprawę, że Polska jest importerem węgla netto, importuje ok. 25% tego co wydobywa, z czego 2/3 z Rosji. Eksport węgla to tylko kilka procent wydobycia, bo Polski węgiel jest stosunkowo drogi i niskiej jakości.
Ostatnio zmieniony przez dex dnia Nie 26 Kwi 2020, 12:32, w całości zmieniany 1 raz
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29694 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
Temat: Re: UFO 25-26 04 2020 r. Weekend Nie 26 Kwi 2020, 12:25
....ad REM
..... i jak cenzurujesz ..... to cenzuruj chamstwo a nie palanty
Nadaje ze Stronia
Temat: Re: UFO 25-26 04 2020 r. Weekend Nie 26 Kwi 2020, 12:29
neuron napisał:
neuron napisał:
Market Trader napisał:
Hiob wobec nie zastosowania się do 10 punktu regulaminu proszę wybrać nick pod ktorym chcesz pisać a reszta zostanie zablokowana
...... On za mniejsze przewinienia wysyłał bez odwołania (POdobnie jak PiS....Da teraz) na min 48h prac banalnych na Żuławy
......
jako Admin POkaż, że masz jaja że tych jaj nie jesteś Pozbawiony
MKowal
Temat: Re: UFO 25-26 04 2020 r. Weekend Nie 26 Kwi 2020, 12:32
Pietrek pokaż jaja palantowi
Nadaje ze Stronia
Temat: Re: UFO 25-26 04 2020 r. Weekend Nie 26 Kwi 2020, 12:35
MKowal napisał:
Palant jakie bro żłopiesz? Ja wczoraj specjał czarny co go nigdy nie lubiłem a teraz coś zmienili i ma dobry smak Specjał przysmak żulów
...... strach sie przyznawać
....jestem w tyrze 12h/7dni w tygodniu(świątek - piątek ) ...... i już dzisiaj wyżłopałem 1 1/2 butelki najtańszego z Biedry
PiS ...Da
... mnie smakuje lepiej niż Żubry, Żywce, Warki i Carlsbergi ...... a imię jego KUSTOSZ, pet 1l, 6,5volt z Biedry PO 3,49PLN
Nadaje ze Stronia
Temat: Re: UFO 25-26 04 2020 r. Weekend Nie 26 Kwi 2020, 12:38
MKowal napisał:
Pietrek pokaż jaja pPalantowi
....oOlaf ........ nawet PO pijaku 3maj E-classe
MKowal
Temat: Re: UFO 25-26 04 2020 r. Weekend Nie 26 Kwi 2020, 12:41
Kustosz chyba piłem Nie pamiętam nazwy ale był w 1,5 L plastikowych brązowych butelkach
Jak byłem studentem AE w Poznaniu to tam obok jest park i tam na wiesne piliśmy ruskiego szampana na ławeczce. Każdy po dwie butelki i heja
Kosztował wtedy 2,5 zł a dziś 5 zł
zibi MOD
Liczba postów : 31152 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
Temat: Re: UFO 25-26 04 2020 r. Weekend Nie 26 Kwi 2020, 12:47
W NY zrobili badania serologiczne na kilku tysiącach losowych osób, i wychodzi, że jakieś 14% już przeszło infekcję. A w stanie NY mieszka 8,4mln ludzi, więc tam było tak naprawdę 1,2 mln case'ów, a nie 280 tyś. Dane o infekcjach są zaniżone czterokrotnie. Nie wiemy ile razy są zaniżone dane o zgonach na COVID-19. Nie wiemy także ile osób wytwarza przeciwciała, i na jak długo, więc te badania serologiczne też nie są miarodajne.
W ogóle to niewiele wiadomo. Wiadomo tylko ile statystycznie umiera więcej osób ze wszystkich powodów, ale to też jest zaburzone przez lockdown'y. https://www.euromomo.eu
czyli korba ?
Skoro w zachodniej Europie epidemia siada bo przyrosty dzienne są już w wyraźnych trendach spadkowych, to w zasadzie czemu ma być kryzys stulecia? Skończy się pewnie na lekkiej recesji, po której będzie większa korba niż przed i widocznie dlatego nie ma bessy i nie będzie. Na jesień ma niby mocniej dopierdolić ale to już nie zaskoczy bo się kraje przygotują logistycznie. Czyli to straszenie apokalipsą i porówywanie sytuacji do Wielkiej Depresji lat 30s to zwykły clickbait bo na strachu wyświetlenia się dobrze nabija w internecie.
Qrwa to ja zatwardziały ortodoxyjny niedźwiedź uwierzam powoli w hossę.
Najgorsze przeszło i jesli sie dalej nie spierdoliło to się już nie spierdoli a gospodarki się szybko podniosą bo po przeczyszczeniu sraczki pojawią się nowe nisze i nowe biznesy.
to , że nastąpi spadek zachorowań to raczej było pewne. Chodzi mi o skutki gospodarcze po pandemii.
Polak we Francji o epidemii: "Będzie problem. Zasiłki są rozdawane na masową skalę"
zasiłki na siłę i przymusowe kto chodzi do pracy ten idiota
Kolega w Angli już 4 tydzień siedzi w domu i płacą mu 80% pensji. Mówi że przedłużyli mi pobyt o kolejne 3 tygodnie a potem się zobaczy. Wszystko oczywiście płatne. Jak to ma się do Polski?
no proszę już nie długo wszystkich przekonają do tego że płacenie za siedzenie w domu jest czymś normalnym zaraz przejdziemy w fazę że jak się za siedzenie płaci to za robotą trzeba inaczej rozliczać
tyle lat użerania się na forum że kasa dawana za darmo to zło , a tu proszę potrzeba chwili i już jest cacy
akceptując takie postępowanie powodujesz że to co sobie składasz na emeryturę prywatnie będzie jeszcze więcej chuja warte
_________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
MKowal
Temat: Re: UFO 25-26 04 2020 r. Weekend Nie 26 Kwi 2020, 12:47
Pierwszego winiacza wypiłem z kuzynem gdy miałem 10 lat Jakiś żul kupił w sklepie i włożył nie otwartego to śmietnika obok sklepu i poszedł się odlać, a my tego jabola zwinelismy i ucieklismy to wypić
MKowal
Temat: Re: UFO 25-26 04 2020 r. Weekend Nie 26 Kwi 2020, 12:55
Najgorsze wspomnienia mam z marychą Pierwszy raz brałem gdy miałem 20 lat Kumpel miał butelkę którą napełniał wodą i do zakrętki przymocowane była lufka. Woda wulatywala dziurką dołem i wciągała dym do środka. Jak całość wody zleciła to w środku było pełno dymu aż zielono żółty był. No i całość trzeba było wciągnąć do pluc. Qrwa jak to zrobiłem to poczułem nogi z waty. Pić mi się strasznie chciało, srać i rzygać... nie mogłem wstać.... ja pier**lę nigdy więcej tego główna.
Forex Trader MOD
Temat: Re: UFO 25-26 04 2020 r. Weekend Nie 26 Kwi 2020, 12:56
zibi napisał:
Forex Trader napisał:
zibi napisał:
REALISTA napisał:
Market Trader napisał:
REALISTA napisał:
dex napisał:
W NY zrobili badania serologiczne na kilku tysiącach losowych osób, i wychodzi, że jakieś 14% już przeszło infekcję. A w stanie NY mieszka 8,4mln ludzi, więc tam było tak naprawdę 1,2 mln case'ów, a nie 280 tyś. Dane o infekcjach są zaniżone czterokrotnie. Nie wiemy ile razy są zaniżone dane o zgonach na COVID-19. Nie wiemy także ile osób wytwarza przeciwciała, i na jak długo, więc te badania serologiczne też nie są miarodajne.
W ogóle to niewiele wiadomo. Wiadomo tylko ile statystycznie umiera więcej osób ze wszystkich powodów, ale to też jest zaburzone przez lockdown'y. https://www.euromomo.eu
czyli korba ?
Skoro w zachodniej Europie epidemia siada bo przyrosty dzienne są już w wyraźnych trendach spadkowych, to w zasadzie czemu ma być kryzys stulecia? Skończy się pewnie na lekkiej recesji, po której będzie większa korba niż przed i widocznie dlatego nie ma bessy i nie będzie. Na jesień ma niby mocniej dopierdolić ale to już nie zaskoczy bo się kraje przygotują logistycznie. Czyli to straszenie apokalipsą i porówywanie sytuacji do Wielkiej Depresji lat 30s to zwykły clickbait bo na strachu wyświetlenia się dobrze nabija w internecie.
Qrwa to ja zatwardziały ortodoxyjny niedźwiedź uwierzam powoli w hossę.
Najgorsze przeszło i jesli sie dalej nie spierdoliło to się już nie spierdoli a gospodarki się szybko podniosą bo po przeczyszczeniu sraczki pojawią się nowe nisze i nowe biznesy.
to , że nastąpi spadek zachorowań to raczej było pewne. Chodzi mi o skutki gospodarcze po pandemii.
Polak we Francji o epidemii: "Będzie problem. Zasiłki są rozdawane na masową skalę"
zasiłki na siłę i przymusowe kto chodzi do pracy ten idiota
Kolega w Angli już 4 tydzień siedzi w domu i płacą mu 80% pensji. Mówi że przedłużyli mi pobyt o kolejne 3 tygodnie a potem się zobaczy. Wszystko oczywiście płatne. Jak to ma się do Polski?
no proszę już nie długo wszystkich przekonają do tego że płacenie za siedzenie w domu jest czymś normalnym zaraz przejdziemy w fazę że jak się za siedzenie płaci to za robotą trzeba inaczej rozliczać
tyle lat użerania się na forum że kasa dawana za darmo to zło , a tu proszę potrzeba chwili i już jest cacy
akceptując takie postępowanie powodujesz że to co sobie składasz na emeryturę prywatnie będzie jeszcze więcej chuja warte
Żeby nie było - ja jestem temu przeciwny. Państwo nie powinno nic nikomu dawać za darmo. Podałem jedynie info jak jest obecnie w Anglii.
neuron UFOTrader Senior
Liczba postów : 9999 Registration date : 29/02/2012
Temat: Re: UFO 25-26 04 2020 r. Weekend Nie 26 Kwi 2020, 13:10
Nadaje ze Stronia napisał:
neuron napisał:
neuron napisał:
Market Trader napisał:
...... On za mniejsze przewinienia wysyłał bez odwołania (POdobnie jak PiS....Da teraz) na min 48h prac banalnych na Żuławy
......
jako Admin POkaż, że masz jaja że tych jaj nie jesteś Pozbawiony
Drogi NzS naszym zadaniem jako modów nie jest chęć rewanżu za zaszłości lecz sprawowanie kontroli nad przestrzeganiem reguaminu i ogólnych zasad współżycia forumowego zresztą jak słusznie zauważyłeś Hiob już nie jest modem być może z jakiś powodów które nie zyskały aprobaty userów niestety niektóre jednostki lekceważąc nasze ogólne zalecenia ( 10 pkt. regulaminu ) zupełnie niesłusznie dochodzą do wniosku, że mogą więcej, że nie należy się stosować bo ..... bo tak ta dążność jakby przychodzi z " góry " bo skoro lekceważy czy łamie się konstytucję to cała reszta jest w zasadzie mało ważna i można doprowadzić do anarchii bo " im " wolno otóż nasze forum jest " normalne " i przestrzegamy w dużej mierze regulamin i ... niech tak zostanie nie ma podziału na lepszych czy gorszych sorty u nas nie obowiązują jeżeli Hiob w nastepnym wpisie nie zastosuje się do ujawnienia w stopce swoich nicków pod którymi pisze zawnioskuję do Dziadka o ich zablokowanie a pozostawienie jednego