Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
Temat: Re: UFO 25-26 04 2020 r. Weekend Nie 26 Kwi 2020, 13:11
Górski fajną dupę ogarnął, lepsza od Pakosińskiej:
pike UFOTrader Junior
Liczba postów : 9734 Registration date : 21/12/2019
Temat: Re: UFO 25-26 04 2020 r. Weekend Nie 26 Kwi 2020, 13:22
Forex Trader napisał:
zibi napisał:
Forex Trader napisał:
zibi napisał:
REALISTA napisał:
Market Trader napisał:
REALISTA napisał:
czyli korba ?
Skoro w zachodniej Europie epidemia siada bo przyrosty dzienne są już w wyraźnych trendach spadkowych, to w zasadzie czemu ma być kryzys stulecia? Skończy się pewnie na lekkiej recesji, po której będzie większa korba niż przed i widocznie dlatego nie ma bessy i nie będzie. Na jesień ma niby mocniej dopierdolić ale to już nie zaskoczy bo się kraje przygotują logistycznie. Czyli to straszenie apokalipsą i porówywanie sytuacji do Wielkiej Depresji lat 30s to zwykły clickbait bo na strachu wyświetlenia się dobrze nabija w internecie.
Qrwa to ja zatwardziały ortodoxyjny niedźwiedź uwierzam powoli w hossę.
Najgorsze przeszło i jesli sie dalej nie spierdoliło to się już nie spierdoli a gospodarki się szybko podniosą bo po przeczyszczeniu sraczki pojawią się nowe nisze i nowe biznesy.
to , że nastąpi spadek zachorowań to raczej było pewne. Chodzi mi o skutki gospodarcze po pandemii.
Polak we Francji o epidemii: "Będzie problem. Zasiłki są rozdawane na masową skalę"
zasiłki na siłę i przymusowe kto chodzi do pracy ten idiota
Kolega w Angli już 4 tydzień siedzi w domu i płacą mu 80% pensji. Mówi że przedłużyli mi pobyt o kolejne 3 tygodnie a potem się zobaczy. Wszystko oczywiście płatne. Jak to ma się do Polski?
no proszę już nie długo wszystkich przekonają do tego że płacenie za siedzenie w domu jest czymś normalnym zaraz przejdziemy w fazę że jak się za siedzenie płaci to za robotą trzeba inaczej rozliczać
tyle lat użerania się na forum że kasa dawana za darmo to zło , a tu proszę potrzeba chwili i już jest cacy
akceptując takie postępowanie powodujesz że to co sobie składasz na emeryturę prywatnie będzie jeszcze więcej chuja warte
Żeby nie było - ja jestem temu przeciwny. Państwo nie powinno nic nikomu dawać za darmo. Podałem jedynie info jak jest obecnie w Anglii.
A w Polsce jest teraz inaczej na postojowym ? chyba też 80% płacą za nic nierobienie, i to chyba jakoś państwo później rekompensuje pracodawcom w ramach tarczy.
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29694 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
Temat: Re: UFO 25-26 04 2020 r. Weekend Nie 26 Kwi 2020, 13:26
MKowal napisał:
Kustosz chyba piłem Nie pamiętam nazwy ale był w 1,5 L plastikowych brązowych butelkach
Jak byłem studentem AE w Poznaniu to tam obok jest park i tam na wiesne piliśmy ruskiego szampana na ławeczce. Każdy po dwie butelki i heja
Kosztował wtedy 2,5 zł a dziś 5 zł
... teraz grzeje POlski prima sort
....dodatkowe 2 x 0,5l żywiec
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29694 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
Temat: Re: UFO 25-26 04 2020 r. Weekend Nie 26 Kwi 2020, 13:29
neuron napisał:
Nadaje ze Stronia napisał:
neuron napisał:
ból i cierpienie napisał:
neuron napisał:
ból i cierpienie napisał:
Market Trader napisał:
No proszę, Jurek już ogarnął drugi samolot cargo z Chin
Zabawa Pajaca w komiwojażerkę. Tyle rodzimego hajcu wydrenował do Chin. Ale żeby samemu wyprodukować, postawić park maszynowy, zatrudnić ludzi to już pacynka za mała.
Hiob proszę w stopce umieścić wszystkie swoje nicki
pocałuj mnie ........... Bardzo proszę o kulturalne wypowiedzi bez inwektyw. P691
Hiob wobec nie zastosowania się do 10 punktu regulaminu proszę wybrać nick pod ktorym chcesz pisać a reszta zostanie zablokowana
...... On za mniejsze przewinienia wysyłał bez odwołania (POdobnie jak PiS....Da teraz) na min 48h prac banalnych na Żuławy
......
jako Admin POkaż, że masz jaja że tych jaj nie jesteś Pozbawiony
Drogi NzS naszym zadaniem jako modów nie jest chęć rewanżu za zaszłości lecz sprawowanie kontroli nad przestrzeganiem reguaminu i ogólnych zasad współżycia forumowego zresztą jak słusznie zauważyłeś Hiob już nie jest modem być może z jakiś powodów które nie zyskały aprobaty userów niestety niektóre jednostki lekceważąc nasze ogólne zalecenia ( 10 pkt. regulaminu ) zupełnie niesłusznie dochodzą do wniosku, że mogą więcej, że nie należy się stosować bo ..... bo tak ta dążność jakby przychodzi z " góry " bo skoro lekceważy czy łamie się konstytucję to cała reszta jest w zasadzie mało ważna i można doprowadzić do anarchii bo " im " wolno otóż nasze forum jest " normalne " i przestrzegamy w dużej mierze regulamin i ... niech tak zostanie nie ma podziału na lepszych czy gorszych sorty u nas nie obowiązują jeżeli Hiob w nastepnym wpisie nie zastosuje się do ujawnienia w stopce swoich nicków pod którymi pisze zawnioskuję do Dziadka o ich zablokowanie a pozostawienie jednego
....jako pijany i POje**ny inaczej ....... jestem za a nawet przeciw
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46697 Registration date : 03/09/2007
Temat: Re: UFO 25-26 04 2020 r. Weekend Nie 26 Kwi 2020, 13:31
zibi napisał:
Forex Trader napisał:
zibi napisał:
REALISTA napisał:
Market Trader napisał:
REALISTA napisał:
dex napisał:
W NY zrobili badania serologiczne na kilku tysiącach losowych osób, i wychodzi, że jakieś 14% już przeszło infekcję. A w stanie NY mieszka 8,4mln ludzi, więc tam było tak naprawdę 1,2 mln case'ów, a nie 280 tyś. Dane o infekcjach są zaniżone czterokrotnie. Nie wiemy ile razy są zaniżone dane o zgonach na COVID-19. Nie wiemy także ile osób wytwarza przeciwciała, i na jak długo, więc te badania serologiczne też nie są miarodajne.
W ogóle to niewiele wiadomo. Wiadomo tylko ile statystycznie umiera więcej osób ze wszystkich powodów, ale to też jest zaburzone przez lockdown'y. https://www.euromomo.eu
czyli korba ?
Skoro w zachodniej Europie epidemia siada bo przyrosty dzienne są już w wyraźnych trendach spadkowych, to w zasadzie czemu ma być kryzys stulecia? Skończy się pewnie na lekkiej recesji, po której będzie większa korba niż przed i widocznie dlatego nie ma bessy i nie będzie. Na jesień ma niby mocniej dopierdolić ale to już nie zaskoczy bo się kraje przygotują logistycznie. Czyli to straszenie apokalipsą i porówywanie sytuacji do Wielkiej Depresji lat 30s to zwykły clickbait bo na strachu wyświetlenia się dobrze nabija w internecie.
Najgorsze przeszło i jesli sie dalej nie spierdoliło to się już nie spierdoli a gospodarki się szybko podniosą bo po przeczyszczeniu sraczki pojawią się nowe nisze i nowe biznesy.
to , że nastąpi spadek zachorowań to raczej było pewne. Chodzi mi o skutki gospodarcze po pandemii.
Polak we Francji o epidemii: "Będzie problem. Zasiłki są rozdawane na masową skalę"
Kolega w Angli już 4 tydzień siedzi w domu i płacą mu 80% pensji. Mówi że przedłużyli mi pobyt o kolejne 3 tygodnie a potem się zobaczy. Wszystko oczywiście płatne. Jak to ma się do Polski?
no proszę już nie długo wszystkich przekonają do tego że płacenie za siedzenie w domu jest czymś normalnym zaraz przejdziemy w fazę że jak się za siedzenie płaci to za robotą trzeba inaczej rozliczać
tyle lat użerania się na forum że kasa dawana za darmo to zło , a tu proszę potrzeba chwili i już jest cacy
akceptując takie postępowanie powodujesz że to co sobie składasz na emeryturę prywatnie będzie jeszcze więcej chuja warte
czyli na razie mamy fajną imprezkę : alkohol, dziwki, prochy , żarcie....rachunek przyjdzie do zapłacenia póżniej
pike UFOTrader Junior
Temat: Re: UFO 25-26 04 2020 r. Weekend Nie 26 Kwi 2020, 13:33
MKowal napisał:
Palant jakie bro żłopiesz? Ja wczoraj specjał czarny co go nigdy nie lubiłem a teraz coś zmienili i ma dobry smak Specjał przysmak żulów
...... strach sie przyznawać
....jestem w tyrze 12h/7dni w tygodniu(świątek - piątek ) ...... i już dzisiaj wyżłopałem 1 1/2 butelki najtańszego z Biedry
PiS ...Da
... mnie smakuje lepiej niż Żubry, Żywce, Warki i Carlsbergi ...... a imię jego KUSTOSZ, pet 1l, 6,5volt z Biedry PO 3,49PLN
To co ty za robotę masz że możesz tak w niej tankować kontrolerem jakości piwa jesteś ?
Nadaje ze Stronia
Temat: Re: UFO 25-26 04 2020 r. Weekend Nie 26 Kwi 2020, 13:34
REALISTA napisał:
zibi napisał:
Forex Trader napisał:
zibi napisał:
REALISTA napisał:
Market Trader napisał:
REALISTA napisał:
czyli korba ?
czyli na razie mamy fajną imprezkę : alkohol, dziwki, prochy , żarcie....rachunek przyjdzie do zapłacenia póżniej
.....dekadencja liczy, że zadziała TARCZA #25
Ostatnio zmieniony przez Nadaje ze Stronia dnia Nie 26 Kwi 2020, 13:42, w całości zmieniany 1 raz
MKowal
Liczba postów : 651 Registration date : 07/02/2020
Temat: Re: UFO 25-26 04 2020 r. Weekend Nie 26 Kwi 2020, 13:38
Wszystko jest na ostatniej prostej do OR Brakuje tylko prochów Ostatni raz brałem 5 grudnia 2019 Trochę mi tęskno... fajne jazdy inny świat
Temat: Re: UFO 25-26 04 2020 r. Weekend Nie 26 Kwi 2020, 13:38
na Ewa Ewart poleca był dokument o ociepleniu klimatu. Masakra, Na zdjęciach satelitarnych widać, jak od lat 70-tych sa wycinane lasy deszczowe. Ta wycinka jest odpowiedzialna za 1/3 emisji co2 . Następna kaszana to elektrośmieci i olej palmowy. Ten olej jest wszędzie: w kosmetykach, chipsach, słodyczach. Po uprawe palmy wycina i wypala się lasy. Na zdjęciach satelitarnych to wyglada jak jakieś zdjęcie wnętrza pacjenta, którego toczy rak. Znamienne jest to, że ci co nie wierzą w naukowe dowody ocieplenia klimatu jednocześnie wierzą w średniowieczne bzdury zapisane w jednej książce i jeszcze pałaca cwaniakom podszywającym sie pod Jezusa i jego nauki.
MKowal
Temat: Re: UFO 25-26 04 2020 r. Weekend Nie 26 Kwi 2020, 13:39
Wszystko rozdają a prochów dac nie chcą
Temat: Re: UFO 25-26 04 2020 r. Weekend Nie 26 Kwi 2020, 13:42
Market Trader napisał:
To jest smutne, że pomimo postępu wiedzy w fizyce, biologii i medycynie jest tak ogromny zalew ciemnoty i antynaukowej propagandy. I że łatwiej się wierzy głupkom w takie brednie niż w prawdę lub przynajmniej w to co jest bliskie prawdy.
Jak można w XXI wieq wierzyć w płaską Ziemię? To juz Arystoteles o tym wiedział, że nie jest. Ci żałośni antyszczepionkowcy ja pier**lę tych zjebów to się do psychiatryka powinno zamykać albo obowiązkowo szczepić przeciwko głupocie. Dzięki szczepionkom udało się wyplenić całkiem wiele chorób a zachorowalność na inne drastycznie obniżyć co w konsekwencji przełożyło się na dłuższe życie i w lepszej jakości niż w dawniejszych wiekach. Statystyka jednoznacznie wskazuje, że szczepieni na zwykłą grypę dużo rzadziej na nią chorują niż nie szczepieni a nawet jeśli się zdarzy to przebieg choroby jest znacznie łagodniejszy i krótszy. Albo kreacjoniści qrwa ujebali sie, że Ziemia ma tylko 6000 lat i żadne dowody ich nie przekonają To jest klasyczny przykład WYZNAWCÓW idei. Z takimi nie ma dysqsji - to jest religia. O zabobonach, zjawiskach paranormalnych i rzekomym notorycznym pojawianiu się UFO wszędzie na świecie, którego jakoś dziwnym trafem nikt nigdy nie sfilmował, to nawet szkoda się rozpisywać. Cudowne uzdrowienia, gięcie łyżek siłą woli, objawienia fatimskie itd. Stek gówna po prostu zasrywający prawdziwą wiedzę o świecie. Chemtrails czyli smugi kondensacyjne z samolotów to też kolejna religia. Tego jest masa. CIEMNOTA ZALEWA ŚWIAT
Dokładnie !!! ajfony, internet, technologia etc. etc. , a ludzie nie wierzą w naukę.
MKowal
Temat: Re: UFO 25-26 04 2020 r. Weekend Nie 26 Kwi 2020, 13:43
W uk kilogram kokainy kosztuje 160 tyś funtów i jest dobrej jakości W Polsce nigdy nie spotkałem takiego towaru o takiej jakości Ciekawe jak zajebusta musi być koła w samej Kolumbii Qrwa chyba się tam przeprowadze
Temat: Re: UFO 25-26 04 2020 r. Weekend Nie 26 Kwi 2020, 13:46
Ukraińcy na bezrobociu, a szparagi więdną. Polacy wolą pracować w Uberze, a nie przy zbiorach
kicha
normalnie nie ma komu robić
no jak płaca za siedzenie w domu , to kto będzie chciał robić ?
MKowal
Temat: Re: UFO 25-26 04 2020 r. Weekend Nie 26 Kwi 2020, 13:48
Robota to głupota ...picie to życie
Nadaje ze Stronia
Temat: Re: UFO 25-26 04 2020 r. Weekend Nie 26 Kwi 2020, 13:48
pike napisał:
MKowal napisał:
Palant jakie bro żłopiesz? Ja wczoraj specjał czarny co go nigdy nie lubiłem a teraz coś zmienili i ma dobry smak Specjał przysmak żulów
....jestem w tyrze 12h/7dni w tygodniu(świątek - piątek ) ...... i już dzisiaj wyżłopałem 1 1/2 butelki najtańszego z Biedry
PiS ...Da
... mnie smakuje lepiej niż Żubry, Żywce, Warki i Carlsbergi ...... a imię jego KUSTOSZ, pet 1l, 6,5volt z Biedry PO 3,49PLN
To co ty za robotę masz że możesz tak w niej tankować kontrolerem jakości piwa jesteś ?
....jestem cieciem ...allle oszukuje system korPO w excelu ...i raPOrtuje w tabelkach, że zamiast 2,5l/5,5% zużywam 0,2l/65% do celów dezynfookcyjnych
MKowal
Temat: Re: UFO 25-26 04 2020 r. Weekend Nie 26 Kwi 2020, 13:52
Palant qrwa co Ty pierdolisz Gadaj co robisz bo inaczej Alko ci zabierzemy i pozostanie ci tylko oddać głos na Jarka
Nadaje ze Stronia
Temat: Re: UFO 25-26 04 2020 r. Weekend Nie 26 Kwi 2020, 13:54
MKowal napisał:
W uk kilogram kokainy kosztuje 160 tyś funtów i jest dobrej jakości W Polsce nigdy nie spotkałem takiego towaru o takiej jakości Ciekawe jak zajebusta musi być koła w samej Kolumbii Qrwa chyba się tam przeprowadze
......litrówki świdczą, że walisz od rana
PiS.....DA
....... i nie mów, że lecisz dodatkowo na cukrze lukrze tak jak JK i jego kot
PiS bis
.....elszuldigun, wera is katza ausztelung
MKowal
Temat: Re: UFO 25-26 04 2020 r. Weekend Nie 26 Kwi 2020, 13:55
Wale trochę od godziny 12 Posypki qrwa nie ma a łeb mam słaby od Alko
pike UFOTrader Junior
Temat: Re: UFO 25-26 04 2020 r. Weekend Nie 26 Kwi 2020, 13:56
pike napisał:
MKowal napisał:
PiS ...Da
....jestem cieciem ...allle oszukuje system korPO w excelu ...i raPOrtuje w tabelkach, że zamiast 2,5l/5,5% zużywam 0,2l/65% do celów dezynfookcyjnych
to przecież na takiej robocie to chyba tym bardziej kontrole dopingowe są częste ? bo o ile jesteś pierdzistołkiem to raczej z alkomatem nikt do ciebie nie wyskakuje, przynajmniej u nas jeszcze się nie spotkałem, ale jako osoba która ma pilnować cały bałagan to chyba świętsza od papieża być powinna przynajmniej w kwestii procentowej.
Nadaje ze Stronia
Temat: Re: UFO 25-26 04 2020 r. Weekend Nie 26 Kwi 2020, 13:56
MKowal napisał:
Palant qrwa co Ty pierdolisz Gadaj co robisz bo inaczej Alko ci zabierzemy i pozostanie ci tylko oddać głos na Jarka
...... w JK gram ( jak masz majd to czytaj inaczej )
Nadaje ze Stronia
Temat: Re: UFO 25-26 04 2020 r. Weekend Nie 26 Kwi 2020, 13:59
pike napisał:
pike napisał:
MKowal napisał:
PiS ...Da
to przecież na takiej robocie to chyba tym bardziej kontrole dopingowe są częste ? bo o ile jesteś pierdzistołkiem to raczej z alkomatem nikt do ciebie nie wyskakuje, przynajmniej u nas jeszcze się nie spotkałem, ale jako osoba która ma pilnować cały bałagan to chyba świętsza od papieża być powinna przynajmniej w kwestii procentowej.
...... tak dobrze ni ma , mam skraszowanego blachosmroda ...... i do hotelu czeka mnie jeszcze pedalenie via 10km
Nadaje ze Stronia
Temat: Re: UFO 25-26 04 2020 r. Weekend Nie 26 Kwi 2020, 14:08
REALISTA napisał:
na Ewa Ewart poleca był dokument o ociepleniu klimatu. Masakra, Na zdjęciach satelitarnych widać, jak od lat 70-tych sa wycinane lasy deszczowe. Ta wycinka jest odpowiedzialna za 1/3 emisji co2 . Następna kaszana to elektrośmieci i olej palmowy. Ten olej jest wszędzie: w kosmetykach, chipsach, słodyczach. Po uprawe palmy wycina i wypala się lasy. Na zdjęciach satelitarnych to wyglada jak jakieś zdjęcie wnętrza pacjenta, którego toczy rak. Znamienne jest to, że ci co nie wierzą w naukowe dowody ocieplenia klimatu jednocześnie wierzą w średniowieczne bzdury zapisane w jednej książce i jeszcze pałaca cwaniakom podszywającym sie pod Jezusa i jego nauki.
..... na którym kanale Ewke łapiesz
...... u mnie z informacyjnych tylko TVPinfo ........ a jak zagonie Starszą do 3mania antenki ...... to i w POrywach Polszit njus chwytamy ....... a POtem
Ostatnio zmieniony przez Nadaje ze Stronia dnia Nie 26 Kwi 2020, 14:10, w całości zmieniany 1 raz
pike UFOTrader Junior
Temat: Re: UFO 25-26 04 2020 r. Weekend Nie 26 Kwi 2020, 14:09
pike napisał:
pike napisał:
MKowal napisał:
PiS ...Da
...... tak dobrze ni ma , mam skraszowanego blachosmroda ...... i do hotelu czeka mnie jeszcze pedalenie via 10km
A blachosmroda pewnie na cyku załatwiłeś to teraz na rowerze musisz uważać żeby mundurowi cie nie zdybali, chociaż teraz już prawka za to chyba nie zabierają więc w sumie chyba już najebanym lepiej rowerem niż samochodem, szansa że krzywdę zrobisz tylko sobie a nie innym jest stanowczo większa.
Nadaje ze Stronia
Temat: Re: UFO 25-26 04 2020 r. Weekend Nie 26 Kwi 2020, 14:12
pike napisał:
pike napisał:
pike napisał:
MKowal napisał:
PiS ...Da
A blachosmroda pewnie na cyku załatwiłeś to teraz na rowerze musisz uważać żeby mundurowi cie nie zdybali, chociaż teraz już prawka za to chyba nie zabierają więc w sumie chyba już najebanym lepiej rowerem niż samochodem, szansa że krzywdę zrobisz tylko sobie a nie innym jest stanowczo większa.
..... w maseczce zapitalam ..... i jeszcze nie sPOtkałem takiego odważneGO psa coby chciał ........ sprawdzić
PiS .....nie DA
......PO trzeźwiaku ........ tyko pasek rozrządu sie rozkraczył a zawory PO***y w PiS ......dziec
Ostatnio zmieniony przez Nadaje ze Stronia dnia Nie 26 Kwi 2020, 14:15, w całości zmieniany 1 raz
dex
Liczba postów : 13781 Registration date : 14/09/2010
Temat: Re: UFO 25-26 04 2020 r. Weekend Nie 26 Kwi 2020, 14:14
Dziś pojawiło się trochę plam na Słońcu. https://www.spaceweatherlive.com/en/solar-activity
Zapowiada się najsłabszy od 200 lat cykl aktywności słońca. https://www.twojapogoda.pl/wiadomosc/2019-04-10/slonce-zachowuje-sie-bardzo-nietypowo-jest-najspokojniejsze-od-200-lat-szybko-sie-to-nie-zmieni/
Będzie globalne ochłodzenie, ale nie tak drastyczne jak mała epoka lodowcowa.
Ostatnio zmieniony przez dex dnia Nie 26 Kwi 2020, 14:32, w całości zmieniany 2 razy
Temat: Re: UFO 25-26 04 2020 r. Weekend Nie 26 Kwi 2020, 14:15
REALISTA napisał:
..... na którym kanale Ewke łapiesz
...... u mnie z informacyjnych tylko TVPinfo ........ a jak zagonie Starszą do 3mania antenki ...... to i w POrywach Polszit njus chwytamy ....... a POtem
TVN24 i TVN BiŚ
Nadaje ze Stronia
Temat: Re: UFO 25-26 04 2020 r. Weekend Nie 26 Kwi 2020, 14:16
SSSSpadam
....miłych snów
pike UFOTrader Junior
Temat: Re: UFO 25-26 04 2020 r. Weekend Nie 26 Kwi 2020, 14:31
Wodecki na niedzielne popołudnie
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
Temat: Re: UFO 25-26 04 2020 r. Weekend Nie 26 Kwi 2020, 14:51